Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Baruri si terase din Bucuresti pe care le-am frecventat

baruri

Baruri care mi-au placut, pe care le-am vizitat cu regularitate si, la sfarsit, barul meu preferat de azi.

baruri

Art jazz, Laptarie, Pe Motoare, Club A, Green Hours, Corinne

2003-2007

In perioada aia frecventam mai mult Art Jazz-ul, de la subsolul Galeriilor Orizont, vara pe Motoare sau pe terasa Green Hours. Din cand in cand in Laptarie sau Club A. In general in locurile pe unde si cantam. Ah, am uitat de Corinne, cum ii zicea lumea, dar el se numea Blue Jack The Lampert. Dar ala cred ca era mai devreme, prin 2002. La green Hours am avut lansarea prmului disc, iar la Art Jazz cantam si de 2, 3 ori pe luna. Imi placea sa ies in Art Jazz aproape in fiecare zi. Multe ma leaga de locul ala, iubiri, despartiri, drame si triunghiuri amoroase. :))). Vara era frumoasa pe motoare sau in Green Hours.

Baruri preferate

baruri

Perioada Mes Amis

2006 – 2009

Asta chiar a fost un loc preferat, ca tot vorbeam de baruri pe care le-am frecventat, si chiar il frecventam destul de des. Eram prieten cu toata lumea, imi luam bere direct din frigider, puneam muzica si ma simteam excelent. Pentru cei mai tineri, Mes amis s-a transformat apoi in Harley. Acum e preluat de Fire din cate stiu. Multe amintiri frumoase am din locul ala. Am mai fost si acum prin 2018 de cateva ori, pana sa ma mut cu cartierul general de tot.

baruri

E…varza, Rock ‘n Regie

2011-2015

Asta a fost una dintre perioadele cele mai fumoase din viata mea. Intai am descoperit E…varza, apoi prin Shoby am ajuns la Rock N regie. Cum stateam in perioada aia in Drumul Taberei, Rock N Regie a devenit noul Mes Amis. Am uitat sa mentionez, inainte de asta (2009-2011) Avast si La pirati. DE locul ala (RNR) chiar imi pare rau, ma mai intalnesc cu oamenii de acolo prin Anglia, sau prin Quantic. A fost si o perioada de bere fara alcool, ca ma duceam cu masina. Ce era cel mai important si cel mai frumos la Rock N Regie…oamenii. si oamenii de atunci sunt prietenii de azi.

baruri

Quantic si poza cu berea

2015 si forever

Am descoperit Quantic prin Rock N Regie. Am fost sunati pentru un concert, atat in Magurele cat si in Quantic 2, care se afla tot pe soseaua Grozavesti dar mai jos. Acolo a inceput totul.
Cand ieseam o data pe luna, acolo ieseam, cand avea Gaina chef de cantat acolo mergeam. Apoi s-a mutat si prima oara am fost la Iubim2Roti. Si apoi tot asa, cand ieseam, mai rar, mergeam colo. Erau si sunt oamenii foarte ok, locul e pasnic, muzica buna, berea e rece, mancarea e buna. Chiar daca nu beti, locul e foarte potrivit si pentru copii. IN 2018 am inceput sa ies foarte des si tot nu mi s-a facut statuia aia in fata. In pandemie deabia asteptam sa ajung la Quantic. Si am trecut cu totii si printr-o stare de alerta cu reguli schimbate si reschimbate. De locul asta ma leaga si aniversarea, de vreo 2 ani facem aniversarea in Quantic. Asa va fi si pe 22 iunie, adica joi. Suntem acasa. Bilete in butonasul de mai jos

Baruri

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights