Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

The Walking dead: Dead city si mid season finale FTWD

the walking dead

The walking dead s-a terminat, cica. Dar are multe spin-off-uri. Cu Fear The walking dead ne-am obisnuit, dar a inceput duminica The Walking dead: dead city, fix cand terminam ultimul episod din mid season la FTWD

the walking dead

Negan si Maggie are back

o lume noua

Pentru cine nu a vazut vreodata TWD, este un serial cu zombie facut dupa niste benzi desenate (comic books pentru astia mai tineri). Este probabil unul dintre cele mai bune seriale de pe la Tv, acesta fiind difuzat de AMC.
Are de toate, inclusiv o anumita cinematografie gritty si o anumita duritate presarata cu momente de extrema filosofie .
Pentru cei exemplificati mai sus, pentru a intelege Dead City trebuie sa fi vazut TWD intai.
Pentru cei care au vazut serialul, Dead City continua povestea terminata la finalul serialului TWD si ii are ca protagonisti pe Negan, aka Jeffrey Dean Morgan si pe Maggie aka Lauren Cohan.
Aceasta ba il iarta pe Negan pentru ca i-a ucis sotul acum cateva sezoane bune, ba are nevoie de ajutorul lui, ba parca l-ar transa in mici bucatele de Negani.
Acum se vor lupta cu “The Croat”, un fost asociat de-ai lui Negan, care pare ca va fi un adversar redutabil al celor doi. Deabia a aparut primul episod, dar am intarziat sa-mi iau corzi la chtara ca sa il vad. Asta dupa ce terminasem oricum mid season-ul de la FTWD.

Fear the walking dead

the walking dead

Morgan vede rosu in fata ochilor

“Give me my axe”

A fost uns ezon greu in FTWD. O lta organizatie cred ca face bine dar face rau.
Fura copiii de la parintii lor ca sa c reasca o noua societate.
Leacul impotriva muscaturilor va functiona sau nu, dar miza acestui sezon e familia. Iar Morgan e probabil pesonajul cu cea mai misto “character arc”.
Calatoria lui a inceput demult, de la primul episod din TWD, apoi a fost mutat din TWD in FTWD si parca tot serialul s-a construit pe sine.
DE data aceasta a inchis acel cerc vicios inceput in acel prim episod. Inchizand acest cerc vrea sa-l caute pe Rick, iar asta m-a facut sa sar de pe scaun, pentru ca disparitia lui Rick a fost probabil momentul in care serialul putea sa o ia razna.
Dar tot m-am uitat ca poate apare din nou. A fost un sezon ca o cautare de sine, un sezon despre familie si alegeri dure.

The walking dead, Maggie si Negan

the walking dead

Tapinarii au concert, maine in Quantic, aniversare 22 de ani. Bilete aici

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights