Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Elon Musk si Mark Zuckerberg, Rocky si Apollo Creed

elon musk

Elon Musk si Mark Zuckerberg vor sa se bata in cusca, ca la MMA. Ei si-au raspuns recicproc pe retelele sociale. Si ochiometrul nostru era pregatit.

elon musk

Meciul secolului?

astia au prea mult timp la dispozitie

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla si SpaceX dar si directorul general al Twitter a postat pe Twitter si a afirmat ca „e gata sa lupte in cusca” cu Mark Zuckerberg, taticul Facebook/Meta. In replica, Zucky a scris„Spune-mi locatia”. Musk a raspuns “Vegas Octagon”
Adica o competitie UFC („Ultimate Fighting Championship”) in care se intampla lupte MMA, într-o cu?ca de forma octogonala. Toate astea, in Las Vegas, din statul american Nevada.
Mark Zuckerberg, in varsta de 39 de ani, ia lectii de MMA si a castigat cateva turnee de jiu jitsu brazilian. Musk a declarat ca poseda o tehnica speciala denumita Morsa, in care sta deasupra adversarului si nu face nimic. Elon are 52 de ani
Ma baieti ma, voi aveti prea mult timp la dispozitie. Mai puneti si voi mana pe o carte, pe o revista, faceti si voi niste cornete. Voi n-aveti vase de spalat, gunoi de dus, copaci de plantat? Ia iesiti voi frumos la o bere (sa nu rugineasca Zucky), o limonada de quinoa ceva si lasati telefoanele acasa. Prea mult Twitter si Facebook dauneaza grav sanatatii si daca va dati si cativa pumni in cap va dauna si mai mult.
Ca e o publicity stunt (desi fix ei aveau nevoie de asa ceva) sau e de plictiseala, vom vedea. Nu se stie. Pe twitter deja a aparut un afis care anunta ca se vand si bilete. Nici de bani nu cred ca aveau nevoie baietii astia,
Era mai misto daca o faceau in spatiu, ca tot are Musk SpaceX.
E clar, s-au rezolvat toate problemele lumii, foametea, bolile, razboiul, incalzirea globala. Atat ramasese de rezolvat, ca doi interlopi. Ntz Ntz Ntz!

Elon Musk si Mark Zuckerberg in Vegas Octogon

elon musk

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights