Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Concert aniversar pe terasa Quantic cu vreme buna si oameni faini

concert

Concert fain cu oameni faini. Asa as caracteriza concertul aniversar de pe 22 iunie pe terasa Quantic. With a little help from our friends. Multumim Quantic pentru efortul in plus pus pentru a canta pe terasa, Multumim Kozel ca au facut cinste celor prezenti in numele nostru. Multumim voua, ca ati venit in numar mare sa ne vedeti, aplaudati si sa ne cantati La Multi Ani!

concert

Pentru prima oara live noua piesa

Banii nu sunt o problema

A fost cu emotii concertul asta, dar a iesit bine. Chiar foarte bine, Emotiile au fost daca vom face sau nu afara. Ca asa promisesem.
Pana la urma Quantic a facut un efort pentru noi si am reusit sa cantam pe terasa. Si nici nu a plouat.
Au fost emotii si ca am cantat in premiera noua noastra piesa “Banii nu sunt o problema” dar am scos-o si pe asta la capat. Cat de cat impecabil.
Am schimbat un pic versurile de la Noroc sa se potriveasca cu Kozel, care a facut cinste mesenilor.
Si ne-am descurcat.
A fost un concert bun. Sunet impecabil, ca de obicei, ne-am reintalnit cu multi prieteni mai vechi si mai noi si ne-am aniversat cum trebuie. La sfarsit ne-ati cantat La multi ani si ne-am tot pozat.
Concertul asta aniversar are traditia lui. Dupa ce multi ani am facut lucrul asta pe terasa Green Hours, de 2 ani ne-am mutat acasa, la Quantic. Si iata ca am sarbatorit din nou impreuna. De data aceasta 22 de ani.
Interesant e ca ne-am apucat de Tapinarii acum 22 de ani cand aveam fiecare cate 22 de ani.
Pana la anul cand facem 23 de ani, mai avem ceva treaba vara asta si apoi toamna si apoi Anti valentine’s day international.
Dar pana atunci ne vedem vineri 30 iunie la Cluj, in L’autre Cafe, ca trebue sa ne reintalnim si cu fratii nostri de peste Milcov, Fara Zahar.

Concert aniversar. Multumim!

concert

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights