Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Chris Hemsworth, un John Wick salvator in Austria

chris hemsworth

Chris Hemsworth joaca in Extraction 2 rolul unui salvator. Al unui om care extrage oameni din locuri periculoase. Foarte periculoase, atat de periculoase incat si el devine o combinatie dintre Bruce Willis si personajul John Wick. Incaseaza atat de mult si ramane in picioare, incat ii poti spune si hopa-mitica. sau Humpty Dumpty.

chris hemsworth

Tyler Rake s-a intors

Din Georgia si pana in Austria

Dupa ce deabia a supravietuit ranilor provocate de la ultima misiune din Dhaka, Bangladesh, Tyler Rake (interpretat de Chris Hemsorth) pleaca intr-o noua misiune.
De data aceasta in Georgia, pentru a-si salva cumnata si nepotii.
Sora fostei sale sotii era inchisa intr-o inchisoare din Georgia. Inchisa pentru ca sotul ei avand foarte multe pile a vrut sa aiba familia aproape.
Dar viata ei este in pericol atat din partea sotului ei cat si a gastilor rivale.
Acesta a construit un imperiu al crimei in Georgia, dar nu a putut scapa de justitie din cauza americanilor. Sau datorita, nah.
Cu toate atea, oficialii i-au oferit toate facilitatile acolo.
El are un frate, care a facut o promisiune tatalui lor ca avea grija de fratiorul lui.
Sa revenim la personajul lui Chris Hemsworth. Puteti sa-i ziceti Thor daca vi se plimba limba in gura cand cititi numele.
Tyler Rake, abia revenit din rani, se intalneste la cabana lui din Austria cu un fel de James Bond, jucat de Idris Elba.
Acesta ii da misiunea de a-si salva cumnata. Politic vorbind e de capul lui.
Asa ca isi ia doi prieteni francezi, un baiat si o fata, dar buni la cafteala sa-l ajute in misiune.
Patrunde in inchisoare, ajunge la cumnata lui, omoara jumatate de inchisoare si gardieni ca sa scape, se umple de sange si rani si reuseste.
Cafteala e la modul John Wick, ca intensitate, ca stil…etc. Intre timp il omoara si pe sotul cumnatei si reuseste dupa multe peripetii cu elicoptere doborate si un tren deraiat sa-i duca in siguranta in Viena, Austria.
Aici vine un moment dea-ala absolut ireal.
Adica cum ajung aia frate cu elicopterul din georgia pana in Austria? Adica cum nene au trecut prin spatiul aerian al Austriei? Pai la faza asta ei nu ar trebui sa fie in Schengen.
Glumeam, evident.
Eh si incepe nebunia si in Austria: Morti, raniti, masini rasturnate, politie, explozii, rani. Un nepot care il blameaza pentru moartea tatalui, impartit fiind intre dragostea pentru mama si dragostea pentru tata. As putea face o paranteza si sa spun ca observ ca exista prin filme doar tati naspa in situatii de-astea nu si mame. Bine, aici chiar e cazul. Dar altfel in general nu prea e corect.
De aici parca ar trebui sa va las sa vedeti singuri.
Finalul e demential, concluzia te scoate din starea aia ireala cu elicopterul ala si te lasa si cu emotie si cu adrenalina si cu speranta ca va aparea si partea a treia.
Chris joaca cam bine. cam mult prea bine. Intre duritate si bunatate, intre corectitudine si suferinte mai vechi.
Asta a fost Extraction 2. Enjoy.

Chris Hemsworth si Idris Elba

chris hemsworth

Tanase adrian