Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Titans s-a incheiat cu sezonul 4.

titans

Titans este un serial din seria DCEU (DC Extended universe), inceput acum muuulti ani cu Arrow, The Flash, Supergirl, Batwoman. La acestea s-au adaugat, mai nou, Superman&Lois, Doom Patrol si Gotham Knights. DCEU mai este cunoscut si ca Arrowverse. Au facut si cateva serii de-astea gen Avengers in care s-au adunat toti sa lupte impotriva vreunui inamic mai puternic, ca in Crisis on Infinite Earths. Este varianta DC comics la MCU care s-a extins acum de la filme la filme si seriale. Titans este povestea celor cunoscuti in universul DC ca Teen Titans. Condusi de primul Robin al lui Batman, sunt un fel de urmasi ai supereroilor consacrati. Superboy este un hybrid intre Superman si Lex Luthor, StarFire este o extraterestra cu puteri aproape nelimitate, Rachel este fiica lui Trigon, un demon…etc

titans

Si acum, hai, fiecare la scara lui!

Titans vs Blood Brother

Cu supereroii am facut cunostinta pe la inceputul adolescentei. In copilarie colectionam Pif si Rahan, dar cu supereroii am dat noroc prin intermediul unui tricou. Un tricou cu Batman.
Acela a devenit si primul meu tricou de rocker, ca era negru. Apoi am vazut Batman cu Michael Keaton (deabia astept sa-l vad in The Flash).
Pentru mine acela era Batman, ca mi-a placut si de Christian Bale e una, dar Batman pentru mine e MIchael Keaton.
Sa revenim. Anii au trecut si am cunoscut ambele universuri cu supereroii lor.
Probabil ne plac supereroii pentru ca ne aduc aminte de eterna lupta din noi. Dintre a face ce trebuie si a “da foc lumii”.
Diferenta dintre eroi si villains este ca cei din urma cred ca fac bine dar sunt dispusi sa calce pe cadavre ca sa obtina ce vor. Au o mentalitate mai mult absoluta.
Daca m-ai pune sa aleg intre DC si Marvel, mi-ar fi foarte greu pentru ca imi plac eroii din ambele universuri. Sau multiversuri. Pe primul loc ar fi mereu Batman, dar, e urmat indeaproape de Spiderman.
Da stiu, geek alert.
In materie de filme, MCU a batut la fund grav DCEU, in afara poate de varianta lui Zack Snyder la Justice League. La seriale sunt cam la egalitate desi Marvel e un pic peste.
Despre Titans am scris mai sus. In primele sezoane lupta este tot cu Trigon, iar in sezonul 3 il veti recunoaste pe Deathstroke.
Parea un serial clasic cu supereroi.
Eh, in sezonul 4 e mult mai dark, e multa magie, demonologie…etc. E mai mult un serial de groaza decat unul cu supereroi.
Dar, totul e bine cand se termina cu bine si, sincer nu a fost chiar rau nici sezonul asta.

Dar s-a terminat.

Probabil eroii vor mai aparea intr-un eveniment in care sa se adune cu ceilalti din DCEU.
Dar deocamdata s-a terminat. Am inteles ca si The FLash a urmat celelalte doua productii cu care a inceput totul: Arrow si Supergirl. Superman&Lois a mai primit un sezon.
Vom vedea ce va mai urma. Pana atunci, pentru cei care nu s-au uitat, e de vazut. E interesant sa vezi demoni vs extraterestri.

Titans vs Trigon

titans

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights