Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Serialul “From”, din ce in ce mai curajos de complicat

serialul

Serialul, care e un fel de Lost la un alt nivel, a ajuns la sezonul doi si l-a si incheiat. MGM nu a anuntat inca reinnoirea lui pentru sezonul 3. Ar cam trebui, pentru ca sfarsitul sezonului 2 ne-a lasat cu si mai multe intrebari decat finalul primului sezon

serialul

Lost in the middle of America?

Prea multe intrebari.

Imagineaza-ti asta. Te plimbi cu masina, autocarul, bicicleta, whatever, prin tara ta. Dai de un bustean rasturnat pe drum si te intorci, dar nimeresti in alta parte. Nimeresti intr-un oras ciudat in care toti iti spun sa treci in casa ca vine seara si ca ar trebui sa ai incredere in ei ca e nasol sa stai seara afara. Si ca nu ai cum sa te intorci. Ca nu ai cum.
Seara vine si pe la ferestre apar oameni acre incearca sa te ademeneasca sa iesi. Cine iese, e omorat si devorat. Asta numai seara.
Orasul are mancare, nu se stie de unde, curent la fel si aproape toate conditiile.
Cam asta era sezonul 1. Ah si mai sunt niste copaci in care, daca intri, te transporta in alta parte din oras. Dar nu dupa vointa ta, ci unde vrea…copacul.
Parea simplu, nu? Alta dimensiune, iar aia sunt vampiri, carcalaci, naiba stie. Ca nu pot intra daca nu -i inviti inautru si satenii se apara cu niste talismane si se manifesta doar noaptea.
Simplu, nu?
Bha si vine sezonul 2.
Boyd Stevens, care e seriful orasului si e interpretat de Harold Perrineau, pleaca in padure cu speranta ca gaseste o alta cale de iesire. Ajunge la un nene care il zgarie si ii spune ca de acum el are sangele acestui nene.
Ei, si de aici se complica treaba.
Dupa ce se intoarce in oras, are niste chestii care i se preumbla pe sub piele. Niste carcalaci ceva.
Intr-un moment de maxima inspiratie iese afara la mostri s-a taiat la mana si a pus mana pe ce-o fi creatura aia umanoida. Si moare monstrul, frate.
II fac autopsia si din el ies multe Cicade.

Acestea patrund in visele oamenilor din oras chiar si in timpul zilei si le devoreaza din interior.

Makes sense, nu? Apoi trei dintre ei sunt devorati in vis, dar in lumea reala stau intr-o stare catatonica.
Pentru a ii salva, trebuie distrusa o cutie muzicala. Ceea ce Boyd reuseste, dar i se spune ca e doar o solutie provizorie.

Se tot vorbeste de un turn, unde mama lui Victor (care e in oras de la inceput, de cand era copil) a gasit un turn in care s-a urcat dar a fost gasita moarta apoi in padure. Acelasi lucru il face si unul dintre personajele centrale ale seriei. Ajunge in varf, ii apare un baiat in alb, o impinge si cade.

Si se trezeste in lumea reala. Initial am crezut ca au gasit cea mai proasta solutie, ca fusese in coma de fapt pentru ca avusese accident cand ajunsesera in acel oras. Dar i se spune ca a fost gasita in padure, singura. Pentru o secunda, in oglinda se vede alt chip. Se uita pe geam, vede lumea reala si se termina serialul, sau, sper, doar sezonul.

Oare undeva in orasul din dimensiunea aia dubioasa apare corpul ei? si daca da, inseamna ca spiritul ei doar s-a teleportat? Sau s-a teleportat direct in lumea reala si turnul functioneaza ca o poarta si ni se pare ca are alt chip? Intrebarile astea vor avea raspuns intr-un sezon care nu a fost confirmat inca.

Asa cum v-am mai spus, serialul mi se pare un fel de LOST, mai ales si datorita lui Harold Perrineau, dar mi se pare un LOST la un alt nivel ca mister, ca groaza, ca intrebari. Asta e, ramanem cu sufletul la gura pana la sezonul 3

Serialul “From” la sfarsitul sezonului 2

serialul

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights