Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Transformers: Rise of the Beasts, un prequel mai bun

transformers

Transformers e seria aia inspirata de jucarii, jucarii cu care, probabil, toti ne-am jucat. Sau, mai mult generatia mea. De la jucarii a devenit o serie de desene animate si apoi, din 2007 incoace, o serie de 7 filme, pana acum. Doua dintre ele, ultimele doua, sunt prequel-uri la seria originala, furnizand backstory pentru povestea acestor jucarii devenite blockbusters.

transformers

Bumblebee is still the best

avem si backstory la maximals

Imi aduc aminte jucariile alea, cum imi aduc aminte si desenele de le primeam pe caseta vhs din Germania cand eram copil. Optimus Prime era avion pe vremea aia. Apoi in 2007 am vazut primul film, ala cu Shia Le Boeuf.
Nu cred ca am fost vreodata fan al seriei.
Cred ca de fiecare data m-am uitat cu memoria copilariei inca prezenta in mintea mea.
Dar m-am uitat. La toate.
Seria Transformers e buna de cinema, pentru efecte speciale si pentru latura aia emotionala de la sfarsitul fiecarui film. Ah si pentru Bumblebee. Dar in rest nu e vreo mare poveste, nu ramai cu mare lucru dupa asta doar cu orele alea petrecute in cinema.
Sincer, pana acum, parca era un razboi care nu se mai termina niciodata intre Autobots si Decepticons.
Si asta nu prea era ok. Noroc ca apareau la o distanta mai mare unul de celalalt si uitai.
Si asa vedeai acelasi film de 7 ori, parca. Dar a mers, la cinema sau acasa, pentru efectele speciale. Si pentru Bumblebee. Pentru ca e simpatic.
Fie datorita culorii, fie pentru ca nu vorbeste ca restul autobotilor.
Si am ajuns la ultimul film, vazut acum vreo ora la cinema.
Filmul este al doilea prequel din serie. In Bumblebee aflasem cum a ajuns el, bietul de el pe pamant. Aici este deja pe pamant cu toata gasca. Vedem si personaje mai vechi dar descoperim si unul nou.
Mirage va deveni probabil unul dintre personajele preferate. E funny, e rebel si e simpatic.

Aflam mai multe si despre maximali.

Povestea lor e mai veche, e de pe vremea incasilor. Ei au coborat pe pamant sa protejeze o cheie cu care se poate calatori intre lumi. Ascund aceasta cheie de un nene robot care haleste planete. Sunt deghizati in animale. Animale care sincer nu au ce cauta sa “blend in” in America de sud. Ca nu corespund faunei.

Asta e, macar arata fain. Un Rinocer, un Ghepard, o Gorila si …hai ca vulturul ala parca mai merge. Gorila e Optimus Primal, cu vocea lui Ron Perlman. In rolul lui Scourge, antagonistul principal (servitorul lu nenea care mananca planete). Vocea lui apartine lui Peter Dinklage. La asta chiar nu ma asteptam.

Personajele umane sunt chiar simpatice si dialogurile sunt amuzante. Sunt si diverse, ca sa fie politically correct. MI-a placut. M-a amuzat, m-a relaxat si m-a emotionat. E ciudat sa te emotioneze “toasterul”. Ah si mi-a placut de Bumblebee. Dar am mai zis asta. Si referinta la Mark Wahlberg. Good Job. Hai ca a fost simpatic filmul Transformers: Rise of the beasts. Mai bun decat originalele, ca nu vezi picior de Decepticons.

Transformers: Rise of the Beasts

transformers

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights