Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Geralt of Rivia si Yennefer se iubesc in sezonul 3 din The Witcher

geralt of rivia

Geralt of Rivia continua aventurile in sezonul 3. Henry Cavill a anuntat ca asta este ultimul sezon in care va interpreta rolul lui Geralt, dupa ce s-a retras si din interpretarea personajului Superman. El si-a motivat “pensionarea”. A afirmat ca serialul se indeparteaza prea mult de origini, adica de cartile din seria cu acelasi nume. Sa speram ca fanii il vor convinge sa renunte la idee, la fel cum speram ca motivul actorului sa nu mai fie real.

geralt of rivia

Toss a love for your Witcher

Ce a fost pana acum

Au aparut primele cinci episoade din sezonul doi al seriei The Witcher. Adica mid season. Asa ca m-am pus pe ele ca sa si am ce sa scriu in seara asta, pentru ca maine am concert si o sa fiu toata ziua pe drum spre Cluj.
Pentru cei nefamiliarizati nici cu serialul, nici cu cartile nici cu jocurile, The Witcher este un fantasy.
Si, ca orice fantasy care se respecta, actiunea se petrece pe un taram imaginar, cu niste regate in nord si un imperiu in sud. Are niste elfi umani, o fratie de vrajitori si multe multe creaturi.
La inceput, pe continent nu erau decat elfii, dar un vrajitor a deschis un portal folosind monolitii si au patruns si oamenii dar si tot felul de monstri.
Geralt este un “Witcher”, adica un mutant care vaneaza monstri. Poseda si forta fiica si agilitatea dar si un pic de magie.
Ciri i-a fost promisa din greseala (da-mi ceea ce nu stii ca inca ai) si destinele lor sunt legate. Ciri este un fel de “the one” si cam toti o vor pentru ei.
Yennefer este o vrajitoare pe jumatate elfa care, desi egoista in primele doua sezoane, si-a gasit calea spre salvare.

geralt of rivia

“History, it has a way of repeating itself. Even for the idealistic.”

De la iubiti la prieteni, de laa prieteni la “parinti” de la “parinti la iubiti

In sezoanele de dinainte, Geralt si Ciri s-au gasit, a antrenat-o ca pe un “Witcher” si a deschis un portal dar a lasat usa deshisa. Si au patruns…niste…calareti, ca cei 4 ai apocalipsei, sau ca Nazgulii din Lord of the Rings. Acestia au inceput o mare vanatoare, dar cred ca vom vedea mai mult din ei in partea a doua a acestui sezon 3.
Mare parte din acest mid season Geralt cu Ciri si cu Yennefer sunt pe fuga. Toti ii vaneaza. Inclusiv tatal lui Ciri, care s-a dovedit a fi faimosul si infamul White Flame, imparatul NilfGaaard. Elfii sunt si ei pe fuga dar o vaneaza si ei pentru ca e profetta sa le gaseasca o casa.
Si cam asa se desfasoara.
In acelasi timp cineva din umbra comploteaza si trebuie descoperit. Asta va fi scopul lui Geralt, in timp ce Yennefer se chinuie sa o tina in viata pe Ciri.
Sfarseste prin a o duce la fostii ei “frati”, vrajitorii.
Primele cinci episoade se incheie cu un bal organizat de Yennefer pentru a uni toti vrajitorii de pe continent.
Dar acolo multe ite se trag si se imping si totul pregateste urmatoarele episoade. este descoperit si cel care tragea sforile.
Tot acest bal e construit intre prezent si viitor pe muzica nemesis-ului lui Jaskier si este ca un dans ca o magie. Dar acolo se vor trag toate sforile. la sfarsit vom afla ce s-a intamplat. Pentru ca, pe parcursul episodului se repeta niste franturi de poveste care sa duca la acest final. Final in coada de peste, evident.
Ah si Geralt of Rivia vorbeste mai mult in sezonul asta, aproape la fel de mult ca in carti.
Da, si The Witcherii iubesc.

Geralt of Rivia

geralt of rivia

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights