Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Prahova, Homoraciu – festivalul Vietii cu Tapinarii si multi altii

prahova

Judetul Prahova gazduieste festivalul Vietii, care are loc la Ferma Homoraciu, langa Valenii de Munte, pe Valea Teleajenului. Festivalul va avea loc in perioada 25 – 27 august. Tapinarii vor canta pe 26.

prahova

Tapinarii la Festivalul Vietii

sambata, 26 august, ferma Homoraciu

Suna Bucium de adunare!
De adunare la Ferma Homoraciu, pe Valea Teleajenului, la doar 10 minute de orasul Valenii de Munte, Prahova!
Motivul? Festivalul Vietii (editia a III-a) va umple suflete de bucurie: pe al tau, pe al meu… pe al tuturor!
Vor fi artisti de seama, mancaruri carora nu le vom putea rezista, libertate si relaxare, distractie si voie buna, timp pretios petrecut impreuna.
Pe scena vedem si anul acesta, ca si in anii anteriori, si rock, si folk, si muzica traditionala, dar si muzica usoara, pentru ca este un festival al diversitatii culturale si pentru ca vrem sa promovam cultura sub felurite forme, abordand mai multe genuri.
Desfasurat intr-o livada de 7 hectare cu gutui, pruni, mesteceni, stejari si brazi, Festivalul Vietii va va cuceri prin variatele posibilitati de odihna si “incarcare a bateriilor“, oferind atmosfera rurala atat de cautata: cu pace, siguranta, aer curat si muzica buna. Serile festivalului se vor intinde pana in noapte datorita generozitatii invitatilor de pe scena!
Copiilor le vom pregati activitati de zi special gandite, care vor combina miscarea cu experientele de invatare: vor fi animatori, artizani si un loc de joaca permanent pus la dispozitie pentru a-i tine antrenati!
Se poate campa! Rulotele si corturile gasindu-si cu usurinta locul intr-o atmosfera prietenoasa, scaldata de umbra si racoare!
Experienta de a campa trei zile in mijolocul naturii o daruim tuturor celor care isi doresc aceasta aventura, avand locuri nelimitate!
Focul de tabara va fi nelipsit!
Viata inseamna bucuria de a avea oameni cu suflet bun in preajma, alaturi de care sa imparti zambet si lumina!
Suntem ceea ce iubim!
Sa fie adunare de oameni minunati ! Te asteptam!

Prahova, Ferma Homoraciu

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights