Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Batman este Michael Keaton. Punct

batman

Batman s-a intors in pielea si talentul lui Michael Keaton. Cum a fost asta posibila? Multiverse tata. Si cine e tata “la” multiverse in universul DC? The Flash. Ati ghicit, azi vorbim de noul film The Flash

batman

“Barry these scars we have make us who we are. We’re not meant to fix them” Bruce Wayne

Numai Super Mermaid mai lipseste

In momentul in care Marvel i-a adus inapoi cu ajutorul aceluiasi Multiverse pe fostii protagonisti ai lui spiderman, ce s-a gandit DC Comics?
Da ce, ma, noi nu putem?
Si l-au adus pe MIchael Keaton, cel mai bun Batman, like, ever chiar si cu Christian Bale la loc de mare cinste. NU, tata, sunt atat e batran, incat pentru mine Batman e Michael Keaton si superman e Christopher Reeve. Aia e.
Sa revenim la The Flash, ca despre el e vorba acilishea in propozitie.
Subiectul e la fel ca la Spiderman asta ultimul. Eroul se joaca cu timeline-ul si strica multiverse-ul.
Nimic nu mai e cum era. Devine ca o oala de spaghete, bolognese ca e rosu costumul lui Flash.
Avem de a face cu o parte din Justice League la inceput. Ben Affleck pe post de Batman, Gal Gadot in rolul lui Wonder Woman si, bineinteles The Flash (Ezra Miller). Care jongleaza cu niste bebelusi si ii salveaza. Ceea ce a fost un pic de piele de gaina dar parca si funny.
Apoi, ignorand sfatul lui batman, se decide sa-si salveze mama in trecut.
Se pare ca reuseste dar creeaza un alt timeline
In acest Timeline el nu lucreaza in forenzics, este un Barry Allen mai iresponsabil, Batman e MIchael Keaton dar traieste ca ala din The Big Lebowski , Superman cunoscut a fost omorat de bebelus si in locul lui e o Supergirl cam draguta dar agresiva. NU va spun mai mult decat ca filmul e presarat cu dialoguri de toate felurile inclusiv de un comic debordant dar si cu multe referiri la filmele trecute, inclusiv cele clasice.
Morala e sa nu te joci cu timpul sau destinul, ramurile create pot fi atat surprinzatoare cat si periculoase.

Apar si fostii actori din rolurile clasice de Batman, Superman si The FLash, inclusiv un Cristopher Reeve intinerit, dar si cel mai prost Batman ever George Clooney. Mi-a placut mult. Nu e Marvel, dar…Batman e Michael Keaton. Punct.

batman

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights