Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Moldova s-a racorit pe muzica Tapinarii

Moldova

Moldova a fost mai racoroasa in weekend-ul trecut. Dar nu a plouat deloc si s-a putut canta, frumos, pe terasa. Am avut la Roman, Iasi si Galati.

moldova

Terra Peutique Roman

o terasa ca in vama veche

In timp ce toata lumea era in flacari, Moldova a fost chiar placuta in materie de vreme. A fost respirabil cum s-ar zice.
Noi am mai fost si anul trecut in Terra Peutique si ne-am descurcat onorabil in ciuda ploii. anul asta n-a plouat, dar a fost Electric Castle si Brezoi. si tot ne-am descurcat onorabil.
A fost frumos, atmosfera ca in Vama Veche, oameni misto, desene de copii pe asfaltul din fata scenei..muzica buna.
Drumul a fost fara peripetii si, de unde am fost cazati am vazut si alta latura a minunatului oras Roman. Nu e totul ca strada principala. Asta e tot ce pot spune.

Moldova lui Eminescu

Moldova

Pe urmele lui Eminescu

poza e de dinainte de probe

Asa ma simt mereu cand mergem la Iasi. Parca sunt pe urmele lui Eminescu. Si Creanga. Parca si semanam. el cu Creanga, eu cu Eminescu. Orasul asta are acel sentiment frumos de parca dupa colt apare Eminescu. Aerul ala romantic, poetic.
Am mai fost la RocknRolla de Dragobete, iar, pe terasa. cu Fara Zahar anul trecut. Ne-a placut sa ne reintalnim cu prieteni buni, sa avem un sunet bun, sa cantam publicului minunat din Iasi. Prin oras nu am apucat sa ne plimbam de data asta dar promitem sa o facem cu prima ocazie din nou. Locul e de rockeri, cum s-ar zice, atmosfera prieteneasca, muzica buna si oameni misto. Si i-am tinut locul lui Bobi, nah :))

Moldova de dincolo de Prut ne-a dat internet

moldova

Muzica versus mancare versus bautura

Tapinarii la Versus Pub

Si ultimul popas muzical a fost pe malul Dunarii, la Versus Pub, in Galati. Prima oara pe terasa. Ca de obicei oameni misto, in afara de unul, dar nu aratam cu degetul ca nu e frumos. Mancare buna, bere buna, muzica rock, adica buna. Sunet foarte bun si briza dunarii. racoare placuta. Parca un pic de tantari, dar cine ii simte cand se simte atat de bine. Am venit pe malul Prutului si ne-a intrat internetul de la fratii nostri. Nu inteleg cum nu fac ai nostri releuri mai bune de ne bat la fund si Rep Moldova si Bulgaria, dar trecem peste.
Am plecat spre casa. Au schimbat drumul la Drajna si ne-am ratacit de am mers un pic spre mare. mai bine tineam drumul incolo, ca in bucuresti s-a activat iadul.
eh, macar ne-am racorit 3 zile.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights