Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Henry Cavill este The Witcher! Tot Punct.

henry cavill

Henry Cavill si-a incheiat cu succes rolul lui Geralt of Rivia. El va fi inlocuit cu fratele lui Thor, Liam Hemsworth. Dar pentru mine si milioanele de fani, el va ramane mereu adevaratul “The Witcher”. Partea a doua din sezonul 3 s-a incheiat azi cu 3 episoade.

Henry Cavill

This World Doesn’t Need A Hero; It Needs A Professional.”

parca nu mai e valabila replica asta

Am asteptat cu interes ultimele trei episoade din sezonul 3 The Witcher.
Si pentru ca povestea ramasese in coada de peste, descoperind adevaratul tradator, dar si pentru ca erau ultimele cu Henry Cavill.
Primul din cele trei episoade se numeste “Everybody Has a Plan ’til They Get Punched in the Face”. Si pe buna dreptate. Sigismund Dijkstra vrea sa omoare toti vrajitorii, Vilgefortz vrea sa o rapeasca pe Ciri pentru el dar si pentru tatal ei, Elfii o vor si ei pe Ciri, iar Geralt si Yennefer vor doar sa o protejeze. Si, da, everybody gets punched in the face.
Inclusiv Geralt. Iar Ciri calatoreste in alta lume sau e inconstienta. Nu se stie. Apar pesonaje noi si interesante, episodul 7 parca e ca o calatorie spirituala. Unul dintre aceste personaje este Falka. Ea a ales alta cale. Cea a razbunarii.
Vom vedea probabil sezonul viitor daca spiritul ei a patruns in Ciri, sau daca Ciri doar a luat-o razna sau daca isi asuma ca toti au tradat-o si vrea sa se razbune.
Ramane de vazut daca Geralt o va regasi. Si daca o va readuce pe calea cea buna.
Ramane de vazut si daca Geralt si Yennefer se vor regasi. Pentru ca sezonul se incheie asa cum a inceput.
Cu scrisorile dintre Yennefer si Geralt. Ramane de vazut daca Liam Hemsworth va fi un witcher mai bun sau mai prost. Mai bun ma indoiesc. Pana atunci urmariti intregul sezon 3.

Henry Cavill is the Witcher

De ce? Pentru ca, desi in carti e portretizat altfel, parca are mai mult sens cum e interpretat de el, asa moroconos si dur tot timpul. Pana la urma devine un erou, care isi infrange propriile neajunsuri si starea de sanatate precara, sau le ignora pentru a o salva pe Ciri.

Tanase adrian