Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Nicole Kidman si Zoe Saldana in Special Ops: Lioness

nicole kidman

Nicole Kidman si Zoe Saldana joaca in noul serial Paramount: Special Ops: Lioness. Serialul este bazat pe o operatiune reala a CIA. Intitulata chiar asa: “Lioness”, aceasta presupune infiltrarea pe langa iubitele teroristilor a operativilor feminini CIA. In momentul in care afla localizarea teroristului stiti ce urmeaza. Drone, bum bum, zbang zbang, neutralizare.

Nicole Kidman

Brutal dar bun

femeile brutalizate devin brute

Desi au aparut deabia doua episoade, m-am decis sa urmaresc in continuare acest serial si sa mai si scriu despre el.
Zoe Saldana este Joe, un operativ CIA, care incearca sa balanseze viata de familie cu cea de spion. Ea are un sot care este medic oncolog si care se confrunta si el cu un caz grav de cancer pe care trebuie sa-l gestioneze.
Nicole Kidman este sefa lui Joe si pana acum nu a facut nimic memorabil. Doar ca actrita a trecut cu bine anii inaintati prin cateva operatii estetice.
Laysla De Oliveira este Cruz Manuelos, care se inscrie in armata pentru ca acasa era batuta si abuzata. Acolo traumele isi spun cuvantul si devine foarte agresiva.
Este cooptata imediat in CIA, in programul Lioness.
Asta presupune antrenamente speciale dar si verificari minutioase, inclusiv prin torturarea ei, ca sa vada daca nu cedeaza sub presiune.
Trece si nu trece testul, pentru ca este, in continuare, foarte agresiva.
Pana la urma se imprieteneste cu o iubita de terorist care o si suna sa se intalneasca.
Ideea principala ar fi ca violenta naste violenta si ca traumele ne pot trasnforma si in ce suntem cu adevarat si in ce nu suntem si nu am fost niciodata.
Ramane de vazut ce se va intampla in continuare, inceputul serialului ne da cumva o idee, dar probabil ca nu e chiar asa. E de urmarit serialul.

Nicole Kidman si Zoe Saldana iau femei abuzate si le transforma in leoaice

nicole kidman

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights