Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Lugoj: Tapinarii la Podul de Fier

lugoj

Lugoj gazduieste din nou festivalul Podul de Fier cu multe activitati artistice si culturale, printre care si un concert cu trupa Tapinarii.

lugoj

Tapinarii la Podul de fier

2 septembrie 2023, Lugoj

Festivalul „Podul de Fier” revine si anul acesta cu un program extins de ateliere dedicate tinerilor si spectacole pentru publicul larg.
Vino intre 25 august si 3 septembrie la activitatile culturale, artistice si educationale! Toate activitatile au acces gratuit.
Atelierele le sunt adresate tinerilor cu varsta intre 14-35 de ani.
Acestea se vor desfasura la Centrul de Tineret Lugoj (Str. Bucegi 21) si includ 2 mese pe zi.
Festivalul „Podul de Fier” este un proiect finantat din bugetul local al Municipiului, implementat de Centrul de Tineret si Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis. Festivalul isi propune sa fie podul intre arta, cultura si istorie, intre generatii, care leaga comunitatea lugojeana de Europa, fiind un proiect cu si despre tineri.
Parteneri: Casa de Cultura a Municipiului Lugoj, Asociatia Fusion of Arts – FOA, ADID Timis, Clubul Copiilor, Asociatia Crucea Rosie, Road Patrol Mc Lugoj.
Alte activitati:
Pe 11 si 12 august ne vedem in Parcul Central, cu ocazia Zilei Internationale a Tineretului!
Ti-am pregatit ateliere si spectacole in aer liber, iar serile le incheiem cu cate un silent party.
„Watch out, Reach out!” este implementat de Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) si finantat de Municipiul Timisoara prin Centrul de Proiecte.
si.
Explorand drumurile strategice! In cadrul proiectului nostru, „Incubatorul participarii tinerilor”. Am avut privilegiul de a gazdui al doilea curs, la inceputul lunii iulie. In perioada 5-11, de formare axat pe Planificarea Strategica.
Obiectivul nostru? Nimic mai putin! Sa deslusim secretele unei strategii bine puse la punct. Sa navigam prin etapele planificarii strategice si sa tragem invataminte din exemple de buna practica.
Am adus impreuna minti creative din organizatii neguvernamentale si autoritati publice, pentru a explora si adapta conceptele de planificare strategica la ambele medii.

Lugoj, Podul de Fier 2023

Image by Joey Velasquez from Pixabay

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights