Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Masini, arme si ziduri, tot ce a ramas in Twisted Metal

masini

Masini tunate, arme de tot felul si orase ingradite. Si un fel de Glovo cu de toate. O comedie misto cu multa actiune inspirata de jocuri video. Asta e Twisted Metal. Ah, si sex la locul de joaca.

masini

Comedie si actiune misto in Twisted Metal

Ah, si Stephanie Beatriz

Am inceput serialul asta fara prea multe asteptari, dar, sincer, a fost mult peste asta. L-am luat pentru ca in el juca Anthony Mackie, Aka, the Falcon din seria Marvel, dar si pentru Stephanie Beatriz pe care o stiam din Brooklyn Nine Nine. Am inceput serialul chiar cand trebuia a doua zi sa ma trezesc dimineata ca aveam un drum devreme cu avionul. Asa ca nu-mi pica bine sa ma prinda, dar nici somn nu aveam. Nu l-am terminat in seara aia, dar am ramas cu gandul la el.
Serialul este inspirat de niste jocuri video. Premisa este ca dupa ce a picat internetul si s-a ales praful de societate si planeta, orasele i-au alungat pe infractori din orase si au construit ziduri. Ce e intre orase…e un fel de Mad Max. Mai sunt niste curieri care duc produsele dintr-o parte in alta, infruntand ericolele constante de pe drum. In masini tunate si cu tot felul de arme.
Anthony Mackie este John Doe, un curier care nu-si aminteste nimic despre viata lui dar este plin de replici istete, guraliv si intreprinzator.
Stephanie Beatriz incearca sa-si gaseasca locul in aceasta lume violenta si vrea sa se razbune pe un nene care se crede politist inca. Acesta i-a omorat fratele.
John doe primeste sansa vietii. I se promite ca va locui in oras daca aduce din est un pachet fara sa se uite in el. Intre timp se imprieteneste cu Quiet, personajul lui Stephanie Beatriz. Mai apare un personaj pe nume Sweet Tooth care parca a fost creat de Tarantino cu resturile ramase de la Joker.

Masini si arme

Personajele sunt foarte misto conturate, razi si te prinzi in actiune. Este foarte bine scris, jucat regizat si asteptam mai mult de la Neve Cambell in sezonul urmator. Sezon urmator care pare a deveni un fel de Death race combinat cu Mad Max. Violenta, masini, sex la locul de joaca pritre mingiute, umor negru, serialul are toate ingredientele pentru o vizionare de o noapte.

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights