Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Casa bantuita, o comedie usoara

casa

Casa Bantuita, sau The Haunted Mansion este o comedie horror cu Rosario Dawson, Owen Wilson, Danny deVito si mai nou venitul LaKeith Stanfield. A nu se confunda cu The Haunted House cu Eddie Murphy.

casa

Un film usurel dar relaxant

si comic

Martea e zi de film. Aveam de ales intre asta si Meg2. Dar, sincer, oricat mi-ar placea de Jason Statham ca actor, sa-l vad alergand un rechin urias nu mi s-a parut cea mai buna idee.
Asa ca am ales comedioara asta horror. Filmul este despre dragoste si suferinta, despre acceptarea pierderilor.
In principal, Rosario Dawson (pe care o stiti din Alexander dar si din seria Marvel de pe Netflix) se muta cu fiul ei intr-o casa. In care sincer nu s-ar muta nimeni cu creierul in cap si picioarele pe pamant. Lasand la o parte stafiile alea multe. Pana sa afle ca e bantuita, casa, oricum, arata de parca a trecut prin cateva rzboaie mondiale.
Dar asta ne ofera highlight-ul filmului, momentul in care Rosario alearga cu pieptul inainte. Multumim pentru acest moment, regizorului si actritei.
LaKeith Stanfield este un fost om de stiinta, care a creat un aparat special sa fotografieze fantomele chiar daca acum nu mai crede in ele. Si face tururi de case bantuite.
Este abordat de personajul lui Owen Wilson, un preot inchipuit. Ezitant la inceput, viziteaza casa cu aparatul lui minune si se face ca face cateva poze. Una peste alta, descopera ca acea casa chiar are fantome si formeaza o mica echipa. In care il coopteaza si pe Danny DeVito sa lupte cu stafiile.
Afla ca problema nu sunt stafiile ci un spirit rau interpretat de Jared Leto care le-a prins in capcana. el trebuie sa adune 1000 de suflete ca sa…nu stiu ca nu am inteles. Filmul este presarat cu multe momente comice, jucate bine, si multe replici scrise bine. Nu prea are nimic scary, dar e o comedie de vazut si savurat.

Casa bantuita de umor

Tanase adrian