Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Protest si Rock alternativ cu Luna Amara la Quantic

protest

Protest Rock sau Rock protestatar, pot fi doua expresii pleonastice. La Luna Amara nu e cazul. Asta e trupa care a dus protestul la rang de arta si rock-ul alternativ romanesc pe noi culmi. Ininte scriam ca sunt cea mai buna trupa din noul val. Dar, chiar daca vechimea trupei a crescut, muzica lor nu s-a invechit si e mai actuala ca oricand.

protest

Trompeta magica si protestatara

MIhnea si Nick au adus Luna Amara la Quantic

Am tot scris despre trupa asta, care, din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune trupe de rock din Romania. Sunt altfel, canta bine, sunt profesionisti si sunt si prietenii nostri. M-am bucurat sa-i revad si sa-i reascult live cu ocazia concertului lor de la Quantic din 9 august 2023. Este rock protestatar sau protest rock dar si filosofie si sensibilitate pe alocuri.
Prima oara i-am ascultat in 2003, la primul Stufstock in Vama Veche si e una dintre trupele care nu m-au dezamagit niciodata.
Cantam impreuna de multe ori acustic, dar daca vrei sa stii cum e Luna Amara, du-te la un concert electric. As mai putea spune ca e rock de rupt capul. Dar suna un pic aiurea. A fost si lume destul de multa, avand in vedere puzderia de concerte cu trupe de afara si festivaluri de vara aceasta. Sunet bun, ca la Quantic, energie, piese misto si nu mai poti spune nimic altceva decat: Luna Amara. MIhnea si Nick impreuna cu colegii si prietenii lor au facut un mega show la Quantic Au avut si un public care a stiut exact pentru ce era acolo. Sa ne revedem cu bine cu ei si sa cantam impreuna Rosu Aprins sau Gri dorian, Dar si Focuri sau Intunecare. Si sa nu uitam de trompeta magica a lui Mihnea. Pam pam!

Protest Rock

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights