Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Star Trek Picard sezonul 3 numai bun de pus pe rana

star

Star Trek Picard a ajuns la sezonul 3 si probabil s-a si terminat. Ca si Patrick Stewart e cam batran. Dar inca un mare actor. Sezonul asta a reusit sa aduca in fata noastra tot echipajul vechi din Star Trek The next Generation. Commander Data, Geordi La Forge, Worf, Will Riker dar si Doctor Beverly Crusher si Deanna Troi creeaza o nostalgie placuta si emotionanta.

star

“What began over thirty-five years ago ends tonight.”

Star Trek Picard

Star Trek sau Star Wars? Pentru mine amandoua. Si e o blasfemie sa le compari. Eu nu am prins seria originala, dar am inceput cu The Next generation. Pentru mine capitanul va fi mereu PIcard. Asa ca m-am bucurat mult cand i-au dat lui Jean Luc propriul lui serial. si sezoanele au fost chiar dragute, cu multe legaturi in timeline-ul Star Trek. Sezonul 3 m-a bucurat si mai tare pentru ca a reusit sa reuneasca vechea echipa. A fost emotionant. Dar si amuzat pe alocuri: “Riker: You’re not going alone.
Worf: And I will make it a threesome.
Riker: Do you even hear yourself?”
In primul sezon a fost vorba despre androizi. IN al doilea despre rasa Borg, iar sezonul 3 continua cumva legatura. Si legatura e PIcard. Care e Borg. Si are un copil cu Beverly Crusher, Jack. Care e cumva jumate borg. Si pune in pericol intreaa confederatie. Personajele sunt la fel de savuroase ca in seria veche, apare si nava veche si personajele noi se ridica la nivelul celor vechi. Daca ai peste 30 de ani te vei bucura sa-i revezi. Daca deabia ai inceput cu Star Trek, este realizat atat de bine incat vei dori sa vezi si seria veche si restul seriilor, mai noi sau nu. Patrick Stewart este un actor mare. A reusit sa fie identificat in istorie cu doua personaje. Magneto si…Jean Luc Picard.

Star Trek Picard

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights