Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Gal Gadot e spion dublu in Heart of stone

gal gadot

Gal Gadot este cunoscuta pentru rolul ei din Wonder Woman. Ei, de data asta ea e Rachel Stone, spion MI6 dar si, sub acoperire, agenta unei societati secrete care lupta pentru pastrarea pacii in lume. Filmul se numeste Heart of Stone.

Gal Gadot

“You know what you signed up for. No relationships, no friends. No poolside tête-à-tête. What we do is too important. When governments fail, the only thing left is the Charter.”

Heart of Stone

Un film misto. Din care nu ramai cu nimic. Bai, chiar cu nimic. Actiune, multa actune fara sens si multe cascadorii. Tot fara sens. Sau are un sens. Toti vor sa puna mana pe un super calculator, sau un super device, mai degraba un super cod. Care poate face orice cu toate device-urile din toata lumea. In mainile cui nu trebuie…bla bla bla.
Gal Gadot nu mai e Wonder Woman, dar face chestii imposibile ca Wonder Woman. Desi mai mananca si bataie din cand in cand. Ea e Rachel Stone.
Agent MI6 dar si agent al unei organizatii numite The Charter, care se chinuie sa pastreze pacea in lume. Desi nu a fost niciodata pace in lume 100 la suta. Undeva cineva a fost si va fi mereu in razboi cu altcineva. La scala mai mica sau mai mare. “The heart” e acel device care in mainile cui nu trebuie…bla bla bla.
Cine hotaraste care sunt mainile care trebuie?La scoala ne verificau cu batistuta unghiutele. Erau cum trebuia daca erau taiate. Asa verifica oare?
Efectele, Actiunea, cascadorile sunt misto. Actrita principala e tare frumoasa si joaca tare bine. dar atat. In rest nu ramai decat cu doua ore din viata in care te-ai uitat intr-un ecran. Si in care poate te-ai gandit ce ai face cu un astfel de device. Hmmm

Gal Gadot mai ia si bataie

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights