Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Untold Moldovenesc de Salajean. Tapinarii si Fara Zahar la Cluj

untold

Untold s-a terminat. Dar vine niste folk alternativ din Dorohoi si Salajean. N-are nicio legatura cu Festivalul. Este un concert cu The BIg Four. Tapinarii si Fara Zahar vin la CLuj pentru al doilea MF Show. Ca la cel din vara, desi au mai fost multi doritori, nu am avut cum. Dar il facem acum. The Second MF Show are loc in L’Autre Cafe pe data de 17 septembrie. Detalii si bilete mai jos.

untold

Fara Zahar si Tapinarii – The Second MF Show in Cluj

Duminica, 17 septembrie, orele 18.00, L’autre Cafe Cluj

Stimati intelectuali din Cluj,
trupele TAPINARII si FARA ZAHAR va invita la THE SECOND MF SHOW pe terasa L’autre Cafe.
Duminica 17 septembrie / open doors ora 18 / concert ora 19.
Cand cele doua trupe concerteaza impreuna se intruneste masa critica a folkului alternativ. Cupluri, triunghiuri, mofturi, amantlacuri, frustrari, speranta, gust amarui, toate impletite cu mult umor, plus un final cu toti patru artistii pe scena, atat de galagios incat nu se mai intelege om cu om.
Biletele online la un click distanta.
https://m.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-fara-zahar…/
Va rugam ca dupa achizitionarea biletelor online sa contactati locatia pentru rezervarea locurilor la mese, folosind acelasi nume cu care s-a facut achizitia.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit, daca sunt insotiti de adulti responsabili posesori de bilet.
Va asteptam cu drag, indiferent de starea civila!
Ne-am vazut impreuna asta vara in Cluj si prin tara, la festivaluri si pe terase si ne revedem cu drag, in 4 sa va colindam cu MF Show-ul. NU, N_are nicio legatura cu Untold. E un show acustic, un show cu umor si satira dar si uneori piese serioase. Tapinarii si Fara Zahar sunt frati de o viata. Ne leaga doua piese pe care le cantam impreuna sau separat. Dar fix aceste doua piese si nu numai, inseamna MF Show.

Untold Moldovenesc de Salajean

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights