Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Dorohoi vs Salajean: Fara Zahar si Tapinarii la QFest in Quantic

dorohoi

Dorohoi-ul si Salajean-ul isi unesc fortele marti, 3 ctombrie in Quantic, in Bucuresti, la QFest. Adica Fara Zahar si Tapinarii. The MF SHOW. Ni se alatura si Cristi Dumitrascu de la Rock FM alaturi de Planul B

dorohoi

QFEST Ziua II: Fara Zahar, Tapinarii, Cristi Dumitrascu live band

MArti, 3 octombrie, orele 19.00, Quantic

QFest – Ziua II – FARA ZAHAR + TAPINARII + CRISTI DUMITRASCU BAND
Marti, 3 octombrie / acces public 19:00
Bilete:
-55 lei – acces general – earlybird in limita a 100 de bilete -> https://bit.ly/3qXmqIV
65 lei – acces general – presale – pana pe 2.10.2023 inclusiv -> https://bit.ly/3qXmqIV
80 lei – acces general – doar in ziua evenimentului – 3.10.2023 oline si la intrare
Cand se lasa toamna peste marele Bucuresti, atunci e si momentul micului nostru minifestival care tine nici mai mult, nici mai putin de 7 zile: QFest
QFest este despre muzica, despre prietenie, despre diversitate culturala. 7 zile de concerte variate de la rock, metal, folk, hip hop la electro, 7 zile in care trupe cunoscute si indragite vor urca pe aceeasi scena, scena Quantic. Asadar, pregatiti-va pentru o saptamana de forta la inceput de octombrie, intre 2 si 8 octombrie!
A doua zi a QFest este dedicata muzicii folk. Fara Zahar, Tapinarii si Cristi Dumitrascu live band si ale lor chitare, acorduri fine si umor inconfundabil urca pe scena Quantic.
Fara Zahar este Folk alternativ si umor comestibil cu Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras! Este realitatea romaneasca deseori trista, peste care doi baieti din Dorohoi reusesc sa astearna o spoiala de optimism prin muzica si glume.
Formatia vocal – instrumentala de doua voci si o chitara Tapinarii urca pe scena QFest cu versuri sincere despre casatorie, amante, copilarie, parenting, divort, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire.
Cand auzi de Cristi Dumitrascu, inevitabil gandul iti fuge la folkul in cea mai pura forma a lui. Muzica lui Cristi Dumitrascu este calda si plina de umor – fie ca e vorba de Circa Sapte, fie ca e vorba de formula in care canta acum, Bereta.

Dorohoi vs Salajean

Image by Alexandr Ivanov from Pixabay

Tanase adrian