Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Danny DeVito si cei mai prosti din Philadephia

danny devito

Danny DeVito nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar in serialul: It’s always sunny in Philadeplhia, are un rol mai mult secundar. Si asta pentru ca restul actorilor joaca atat de bine. Zici ca-i Divertis. Zici ca mai mult improvizeaza. Practic, nicte oameni care au un bar, sunt cei mai prosti din orasul ala, tipa intruna unul la celalalt si fac numai tampenii. Si toate aceste tampenii nu au nicio legaura cu politically correct.

danny devito

Charlie Kelly: Hooooly shit! Is that the ocean?
Dennis Reynolds: Yeah, buddy, that’s the ocean.
Charlie Kelly: What’s on the other side of it there?
Frank Reynolds: Europe.
Charlie Kelly: Now, how long would it take…
Dennis Reynolds: Do not try and swim to Europe.
Charlie Kelly: *Don’t* swim to Europe…
Frank Reynolds: Do not.

It’s Always Sunny in Philadephia

Ma uit de ceva vreme la serialul asta. Chiar daca poate parea enervant, cu aia tipand intruna unul la celalalt, te captiveaza intr-un mare fel. Si da, nici nu iti poti imagina ce le trece prin cap. Te suprinde tot timpul.
Danny DeVIto si compania, cum se zice, nu au nicio treaba cu realitatea.
De multe ori. Sunt scarbosi, prosti si nimic nu ii opreste cand le vine o tampenie in cap. Si beau multa bere. Multa. In ultimul episod din sezonul 16, parca il intelegi pe Dennis. Nimic nu merge cum trebuie in noua societate. Ai nevoie de telefon sa deschizi masina, dar ce te faci daca pierzi telefonul? Practic ei sunt niste neadaptati. dar si noua societate e la fel de plina de “bube” ca ei. O radiografie inteligenta a societatii dar si o comedie cum se facea pe vremuri. cand umorul era umor. Cand poti sa razi de prostia altora. Si ei, da, sunt foarte, foarte prosti. Asta e it’s always sunny in Philadephia.

Danny Devito si compania

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights