Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Star Trek: Strange New Worlds sezonul doi, incheiat cam abrubt

star trek

Star Trek: Strange New Worlds este un serial care povesteste aventurile capitanului Christopher Pike, cel care a comandat nava USS Enterprise inaintea celui din seria originala, James T Kirk.

star trek

“Do you know the odds of all of us being here on the Enterprise at this time? It’s improbable, and yet here we are. Together. All of us.”

Star Trek: Strange New Worlds

Acum ceva ani, seria Star Trek a fost “rebooted” cu Star Trek: Discovery. Un suflu proaspat a fost insuflat atunci, si vorbea de o echipa si o nava care au existat mult inainte de seria veche sau de “Next Generation.
In acel timeline, am facut cunostinta cu Captain Pike, asta pana ca nava Discovery sa calatpreasca, si sa ramana acolo, mult in viitor. Chiar mult dupa Picard.
Ceva mai incolo a aparut Star Trek Picard. un alt timeline dar si numai bun pentru nostalgici. Am scris despre el aici.
Si acum vreun an a aparut sezonul unu din “Strange New Worlds”. Cu Captain Pike, intregind astfel timeline-ul reboot-urilor.
Foarte misto primul sezon. Actualizat pentru noua generatie, subiecte la zi, prezentate frumos prin aventurile navei USS Enterprise.
Anul acesta a aparut si sezonul al doilea.. Care a fost la fel de bun ca primul si a introdus si personaje din seria veche, inclusiv Scotty si James T Kirk.
Am utat sa spun ca Spock era deja in echipa din primul sezon, dar si Lt Uhura.
Subiecte la zi, ca in prima serie, easter eggs cum se zice, dar si o rasa noua, numita Gorn. La sfarsitul sezonului subiectul este mai actual ca niciodata. Astia ataca o colonie din afara federatiei, dar federatia nu vrea sa intre in razboi cu Gorn si intervine dilema morala.
Dupa multa actiune si emotie in ultimul episod, se termina abrubt, cu o parte a echipajului prizoniera si cu ordin de la federatie sa se retraga. Ce va fi, vom vedea in sezonul al treilea, la anul, probabil.

Star Trek: Strange New Worlds

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights