Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Irina Rimes, Tapinarii si Fara Zahar la Univibes in Timisoara

Irina Rimes, Tapinarii, Fara Zahar si multi altii vin la Timisoara la deschiderea anului universitar 2023-2024.

irina rimes

Univibes 2023 – Occupy the University!

Universitatea de Vest din Timi?oara , vineri 29 septembrie orele 17.00

Traditia #OccupyTheUniversity merge mai departe si in anul 2023, celebrand un nou an universitar in stilul deja consacrat de UNIVIBES by UVT.
3 scene, mix de genuri muzicale, ritmuri electrice, acustice, rock, folk sau hip hop, videomapping, proiectii de scurtmetraje, jocuri & activitati, zone de food & drinks. Toate acestea intampina studentii si publicul timisorean in spatiile din incinta sediului central al Universitatii de Vest din Timisoara (bd. Vasile Parvan nr. 4), pentru un inceput de an universitar ca la carte.
Te asteptam plin de energie la cea mai mare petrecere a toamnei – UNIVIBES by UVT. Vineri, 29 septembrie 2023! Incepem distractia la ora 17:00. Cu DJ-Set-urile din curtea interioara, iar muzica va rasuna pe scenele din fata si din spatele UVT. Incepand cu ora 18:00. #BeReady!
Irina Rimes, Madalina Paval Orchesta, Fara Zahar, Tapinarii, Dora Gaitanovici, JazzAtronik, DJ ZoleeVee, DJ Kuky, MCs United, Happy Flow, IST, No’Dj, Biutopia, Bandy B2B Bibanu’, toti vor da tot ce au mai bun pentru tine si vor transforma universitatea in cel mai mare dancefloor, celebrand spectacolul studentiei impreuna!
Participarea la eveniment este libera!
Partenerii evenimentului sunt: Ministerul Educatiei, Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT), Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT), Exit Reality si BandBook.
UNIVIBES #byUVT
Universitatea de Vest din Timisoara, are o paleta foarte larga de domenii si specializari. De la domenii vocationale la sociale, economice, filologice pana la stiinte exacte.
UVT se claseaza pe locuri onorante in numeroase topuri internationale privind standardele in educatie si cercetare. Va asteptam asdar la Univibes cu Tapinarii, Fara Zahar, si Irina Rimes. Vineri, 29 septembrie, UVT, Timisoara

Image by Adina Voicu from Pixabay

Irina Rimes, Tapinarii si Fara Zahar

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights