Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Megan Fox, Sylvester Stallone si Jason Statham in Expendables 4

megan fox

Megan Fox joaca in a patra instalare a francizei Expendables. Si chiar joaca bine. Ea este “gagica” lui Christmas, personaj interpretat de Jason Statham. Este si ea o mercenara cu un set particular de “skills”. Au revenit in rolurile lor si Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture. Dar au aparut si cateva aditii noi la franciza. Andy Garcia fiind in fruntea listei. Restul mi se par de umplutura, chiar si 50 cent.

megan fox

“I need better friends”

Expendables 4

Seria Expendables a fost pentru mine ca o gura de aer proaspat, de-a lungul anilor. A fost si este de fapt ca un elogiu adus fostilor eroi de actiune cu care generatia mea a trait si copilarit.
Si in primele trei parti au si aparut toti, sau cam toti. Arnold, Chuck Norris, Jet li, Van Damme, Mel Gibson, Bruce Willis, Banderas…etc. A patra parte parca nu mai are asa multi fosti eroi si au preferat, parca sa aduca fete noi in franciza.
Megan Fox e o aditie importanta, mai ales cand joaca rolul iubitei pe care o apuca dracii din senin. Cam despre asta este seria asta oricum. Un elogiu adus fostilor eroi si predarea stafetei pentru unii mai tineri.
NU se dezice de replicile amuzante, de actiunea impachetata frumos dar nici de predictibilitate. S-a axat parca foarte mult pe Jason Statham. Mai mult decat de obicei.
Andy Garcia e un mare actor. Iar restul parca au fost mai mult de umplutura.
Funny si Dolph Lundgren si isi joaca rolul bine. Un rol de batranel care s-a lasat de baut dar s-a apucat “de gagici” si poarta peruca. Dar nu mai vede bine. Cam asa a fost Expendables 4. Amuzant, emotionant si impachetat cu multa actiune. Previzibil pe alocuri, da. Dar interesante noile personaje. Probabil ca va fi si o partea a cincea.

Megan Fox, Stallone si Statham

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights