Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Superman & Lois, despre familie, adolescenta si cancer

superman

Superman este mult mai uman in serialul Superman&Lois. Singurul serial care a fost reinnoit din Arrowverse, acesta si-l imagineaza mai mult baiat de casa. Are doi fii adolescenti, Lois are cancer, problemele sunt, asadar, destul de pamantene. Sezonul al treilea deabia s-a incheiat si pare ca va fi reinnoit si pentru sezonul 4. Mai ales ca finalul a fost lasat in coada de par.

superman

“The reason I know how much Superman loves humanity is that he’s not just someone I report on, he’s everything to me, he’s the love of my life, the father of my sons. John, Superman is my husband.”

Superman&Lois

“Superman and Lois, este un serial nou din universal DCEU, numit si Arowverse, ce a debut cu Arrow, a continuat cu The Flash, DC Legends of tomorrow, Supergirl si Batwoman.
Superman are doi copii cu Lois si s-au mutat din nou in Smallville. Pe langa micile probleme familiale pe care va las sa le descoperiti si singuri, mai apare si un nene din alt univers care vrea sa-l omoare evident cu kriptonita. Ah si e normal ca copiii lui nu stiau ca e Superman desi il vazusera pe Superman candva.
Da e normal, nu avea ochelarii pe nas. Serialul e chiar fain.” Asta scriam acum vreo 2 ani jumate despre serialul asta. Era deabia la primul sezon si inca nu ma impresionase atat de mult dar imi placea. Sincer, sunt si nu sunt un mare fain al lui Kal EL. Dar in ultimul sezon parca a crescut in ochii mei. Asa ar fi trebuit sa fie de la inceput. Dar asta se intampla cand nu e un personaj Marvel, ci DC. De data asta, da. Mai uman, mai aproape de casa. Cu probleme ca toti oamenii. Desi, stiu ca nu e om, normal. dar e mai bine sa ai un personaj care sa-ti para mai ca tine. Parca poti relationa mai mult.

Clark vs Doomsday

Tot sezonul este axat pe problemele de zi cu zi, dar si cu un villain care e si nu e un villain. Si mult despre cancer si despre diferenta asta dintre invincibilul Clark si vulnerabila Lois.

Ultimele 2 episoade se axeaza pe intoarcerea lui Lex Luthor. M-a frapat ca, desi e acelasi univers cu Supergirl, si acolo Lex e John Cryer din Two and a Half men, aici au ales sa inlocuiasca actorul. Cu unul mai dur, mai masculin, mai brutal. Devine un pic ciudat, mai ales daca te-ai uitat la Supergirl si daca stii ca e fix acelasi univers. Adica, e acelasi personaj dar au schimbat actorul, ok. Dar personajul lui John Cryer nu a ajuns asa la puscarie. whatever. Finalul cere sezonul 4. Bizzarro se transforma in Doomsday si incepe o lupta cu Superman care nu se poate termina vreodata in niciun fel. Si nici nu se termina. se termina doar sezonul. Ei inca se lupta.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights