Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Olanda: Tapinarii canta in decembrie la Haga

olanda

Olanda va fi in decembrie o gazda primitoare pentru trupa Tapinarii. Pe 2 decembrie, formatia vocal instrumentala de doua voci si o chitara va canta la Haga in De Prael Den Haag. Este primul concert in Olanda al trupei Tapinarii.

olanda

Tapinarii la Haga

Sambata, 2 decembrie, orele 19.00, De Prael Den Haag

Stimati intelectuali din Olanda,
Formatia vocal-instrumentala de doua voci si o chitara Tapinarii vine cu un concert rupt din viata reala.
Versuri sincere despre casatorie, amante, copilarie, parenting, divort, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire. Va asteptam cu drag, indiferent de starea civila !
Unde : Brouwerij De Prael Den Haag , Esperantoplein 20, 2518 LE Den Haag
Cand : Sambata 2 DECEMBRIE 2023
Durata : 19:30 – 22:30
Pret bilet 20 euro .
La pretul tuturor biletelor se adauga comisioanele agentiei de ticketing .
Regulament de participare:
ACCESUL la eveniment se face incepand cu ora 19:00 . Show: 20:00
ACCESUL participantilor cu varste sub 18 ani este gratuit si este permis daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet .
Cu mare placere! Trupa Tapinarii, una dintre cele mai indragite formatii de muzica din Romania, va sustine un concert memorabil in Haga la De Prael Den Haag pe data de 2 decembrie.
Acest eveniment va fi o ocazie unica de a va bucura de muzica lor captivanta, care imbina cu pricepere elemente de rock, pop si folk. Cu versuri profunde si armonii muzicale de neuitat, Tapinarii promit sa va ofere o seara de neuitat.
De Prael Den Haag, un local cu o atmosfera placuta si o gama variata de bauturi, este locul ideal pentru acest concert. Atmosfera intima va permite publicului sa se bucure de muzica trupei intr-un mod special.
Rezervati-va biletele in avans pentru a asigura locurile la acest eveniment de exceptie! Veniti si sa va bucurati de o seara magica alaturi de Tapinarii in Haga pe 2 decembrie. Nu ratati aceasta ocazie!

Olanda si Tapinarii

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights