Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Sala Palatului: Tapinarii la Folk Bun

sala palatului

Sala palatului gazduieste pentru al doilea an consecutiv, festivalul Folk Bun, produs de Rock Fm si emisiunea cu acelasi nume. Tapinarii vor canta si in acest an alaturi de folkisti si alternativi mai vechi si mai noi.

sala palatului

Folk Bun la Sala Palatului 2023

luni, 11 decembrie, ora 19.00

Conceptul spectacolului “Folk Bun“ s-a nascut in mod natural, dupa mai multi ani de emisiune Folk Bun la Rock FM, in care saptamana de saptamana s-a afirmat deja un stil propriu, un mix inspirat intre generatii, o combinatie intre folkul cel mai cunoscut, compus marile nume ale genului si folkul de azi, modern, fresh, care atrage o generatie noua de public, cu ritm, cu subtilitate si mai ales cu simtul umorului.
Dupa succesul primei Gale Folk Bun de la Sala Palatului din finalul anului trecut, Cristi Dumitrascu, realizatorul emisiunii de luni seara de la Rock FM si prezentatorul multor spectacole si festivaluri din toata tara, propune o formula de Gala, alaturi de Mircea Baniciu, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Tapinarii, Alina Manole, Dan Byron, Marius Batu, Cristi Dumitrascu si Planul B, Romell Alaman, Ovidiu Niculescu, Ana Maria Ivan. Invitati speciali: Cristi Hrubaru, Alin Coiotu’ Dinca, Doru Trascau (The Mono Jacks), Dan Iliescu – Timpuri Noi. Ne revedem luni, 11 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19.
Accesul copiilor sub 6 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa bilete@mgsi.ro.
Festivalul Folk Bun la Sala Palatului, Bucuresti! Concert Tapinarii pe 11 decembrie. Muzica captivanta, versuri profunde. Bilete disponibile acum. O seara memorabila cu Tapinarii!, Mircea Baniciu, Alina Manole, Dan Byron, Dan Iliescu de la Timpuri Noi si altii.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights