Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Munte-ma frumos: Tapinarii la Stefanestii de Arges

Munte-ma frumos aduce in Stefanestii de Arges: End of Summer 2, cu Tapinarii si Nuante dar si multe alte activitati. Si bere craft. Evenimentul incepe la ora 13.00 si va fi unul plin de surprize. Vino sa te bucuri de muzica live si atmosfera incendiara la festivalul End of Summer 2! Trupa Tapinarii va concerta in Stefanesti, Arges, pe 28 octombrie, in cadrul evenimentului organizat de Munte-ma Frumos. Nu rata o seara de neuitat cu hit-uri si energie contagioasa! Intrarea va fi libera si berea va fi buna. UN eveniment de neratat.

munte

End of Summer 2

28 octombrie 2023, orele 16.00, Stefanestii de Arges

Cu gratie, toamna isi face din nou simtita prezenta, iar noi suntem hotarati sa ne bucuram de frumusetea fiecarei nuante pe care natura o aduce. De aceea, va invitam sa ne revedem pe data de 28 Octombrie 2023, la un eveniment cu un vibe pe masura asteptarilor noastre.
Am pregatit o serie de surprize atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, pentru a asigura ca toata lumea va trai din plin bucuria sosirii toamnei.
Stati pe aproape, pentru ca in curand revenim cu mai multe detalii!
Dam startul serieri de surprize:
Avand in vedere ca ne vom afla in plin final de octombrie, ce altceva s-ar potrivi mai bine decat un concurs captivant de sculptat dovleci?
Asa ca pregatiti-va sa aduceti laolalta creativitatea voastra si sa ne surprindeti cu creatii extraordinare
Dragilor, cu drag revenim catre voi cu programul din aceasta toamna, insa nu ne oprim aici.
Nuante
Tapinarii
Iulia Adela Bilovolschi
Suntem profund constienti de importanta sportului in viata noastra, asadar in acest an am pus la dispozitie un sector din care puteti alege activitatile sportive care va plac, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

MUNTE-MA Frumos

Image by himanshu gunarathna from Pixabay

Tanase adrian