Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Denzel Washington elibereaza un sat de mafia italiana

Denzel Washington

Denzel Washington revine in Equalizer 3. Chiar si ranit si spitalizat la domiciliu, acesta inca stie sa imparta suturi si “karati” si sa faca sa fie bine.

deznzel washington

“That’s the median nerve that I’m compressing. On a scale one to ten, that’s two. That’s three. You don’t want me to go to four. I go to four, you shit yourself. You don’t want that? I don’t want that! They don’t want that! Tell your compadres that they can leave. Tell them to beat it!”

THe Equalizer 3

Denzel Washington e sau era unul dintre actorii de culoare preferati. Dupa Morgan Freeman si Samuel L Jackson, evident. Seria Equalizer, chiar reusita pentru un flm de actiune de genul asta. Adica genul tras usor de par, sau genul: unul ii bate pe toti. Dar Denzel a reusit sa ridice genul asta. Prin felul in care joaca.
De data aceasta este ranit si ingrijit intr-un mic sat italian. Asta nu-l impiedica sa se implice in momentul in care mafia “sare calul”. Si, ca de obicei, ii omoara pe toti. Dakota Fanning isi joaca si ea bine rolul. Pana la urma nu e atat de simplu. In spatele actiunilor mafiei se ascunde si o mica conspiratie. In care mafiotii cumpara droguri de la ISIS. Si asta inseamna ca finanteaza terorismul. Asta pana intervine Robert McCall, aka Denzel.
Si iese cu sucar si cafteala mare. Dar nu de-asta de strada. De-asta de nivelul Jason Bourne. Filmul are cam de toate, iar Equalizer-ul la pensie nu e chiar asa de iesit din uz. Dimpotriva. Are si momente emotionante, e deosebit ca are loc in Italia, are si peisaje frumoase si personaje pitoresti. MIe unul mi-a placut. E bun sa te relaxezi pe canapea intr-o duminica, sau intr-o sala de cinema sa rontai linistit niste popcorn. E lejer si frumos.

Denzel Washington si Dakota Fanning

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights