Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Cavalerul Negru: Roman Foileton Sindarim, capitolul 2

cavalerul negru

Cavalerul Negru este al doilea capitol din romanul foileton reinceput acum cateva zile. Este un roman fantasy, iar capitolul asta continua povestea lui Sindarim. De data asta va afla cine era strainul misterios. Dar misterul se va adanci si mai tare.

Spre luminis

Sindarim capitolul 2

Continua sa fuga. IN Goana calului, cu cateva sageti care ii suierara pe langa cap. CU cateva tipete in vazduv. NU, nu puteau ajunge la el de copaci. Dar cand va intalni un luminis. Dar pana atunci fugi. Inorogul fugea si el in urma lui. Afara se intunecase si mai mult. Si era frig. Si fiori reci ii treceau pe sira spinarii. Si spada stralucea. Spada Blahilor. Parca il indemna sa o ia in maini si sa ramana pe loc sa lupte. Calul parca obosi. Parca isi incetini pasul. UN luminis se zari. Dar degaba. ca era intuneric. Dar pasarile acelea ciudate vedeau pe intuneric. Si Harghojnienii. Erau caliti in intuneric. Isi marisera pasul si forta. Ii simtea parca respirandu-i in ceafa.

cavalerul negru

“Foloseste-o”

Sindarim lupta

Calul incetini si se opri. NU, nu te opri. Degeaba. NU mai putea. Aacunse repede calul dupa un copac. Vazu inrogul ascuns si el dupa unul. Si descaleaca. Stranse arcul puternic in mana, scoase o sageata din tolba aflata in spatele lui si astepta. Sabia vibra, parca chemandu-l. Foloseste-ma. II Era frica. II era ca o sa-l arda. II era ca nu o sa-i poata face fata puterii. Isi aduse aminte de tatal lui, cand i-a dat-o cu o mana tremuranda. In timp ce Uriasii si harghojnienii ucideau totul in cale. “Foloseste-o” i-a zis. Dar lui Sindarim i-a fost frica. A luat-o de teaca si a prins-o de sold. Si a fugit. “Fugi, fugi la Tellima. Suna alarma. Orice blah intalnesti trimite-l la Tellima. Toti trebuie sa se stranga acolo. Numai uniti ne putem apara”.

“Era ca Blahii”

dar fata..

A auzit o miscare brusca in tufisul din stanga lui. A pus sageata in arc. A tras tare si a asteptat. Bratul ii tremura. Calare pe un cal intunecat a iesit un Harghojnian. Era ca Blahii. dar fata, fata aceea monstruoasa, animalica. IL Deosebea. La fel de inalt, dar parca mult mai puternic. Nu si fata de sageata cu pene negre a lui Sindarim care i-a strapuns teasta. Au iesit si altii. Multi altii, urland. A tot tras cu arcul, a intins si a tras, a intins si a tras. Dar erau prea multi. Sabia a vibrat. Sufletul lui a vibrat cu totul.

cavalerul negru

“Parca sufletul ii ardea”

Sabia Blahilor

Si-a intins mana si a scos sabia din teaca. Parca a luat foc. Cu totul. Din cap pana in picioare. Dar s-a uitat spre mana. NU ardea. Atunci ce ardea. Sufletul ii ardea, puterea ii ardea. Primul venit a fost taiat in doua. Asa putere avea sabia. Dar al doilea arunca o plasa pe el si incerca cu greu sa iasa din stransoare. Intre timp auzi urlete si otel pe otel. Parea ca o armata se lupta cu alta armata. Si tipetele oamenilor pe jumatate dragoni, atacand din vazduh. Taie plasa cu sabia si se uita in jur.

Cavalerul Negru

cavalerul negru

Cavalerul Negru

strainul

Un om. Sau ce o fi fost. Imbracat intr-o armura cum nu mai vazuse. O armura neagra, cu o pelerina neagra. Cu o masca neagra care ii acoperea intreaga fata. Se misca atat de repede. Atat de repede de ochiul nu percepea. Lovi si Sindarim in Harghojnieni. Ucise si el vreo doi. Dar, cand totul se termina, si pasarle acelea ciudate zaceau la pamant. Ramase doar el si strainul. Se uita cu atentie la el. Auzise de ei. Cavalerii Negri, un ordin vechi intemeiat de bunicul sau. Ei pazeau templul in care se spune ca se afla sabia unica. Dar ce cauta un cavaler negru aici.

Parca de data asta nu mai fugeau

Anlasil

Strainul se indrepta spre el, intinse o mana si spuse: “Eu sunt Anlasil, nu avem timp de intrebari. Sari pe cal si vino. Trebuie sa ajungem la Tellima” Sindarim baga sabia in teaca si stranse mana strainului care paru atat de familiara. Se suira pe cai (strainul imprumuta unul de la Harghojnieni) si, cu Inorogul in spate plecara spre Tellima. Desi se miscau repede, de data asta parca nu mai fugeau.

Cavalerul Negru: capitolul 2, s-a incheiat. In curand capitolul 3.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights