Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Wheel of time sezonul 2, un fantasy de calitate

wheel of time

Wheel of time este un serial inspirat din cartile lui Robert Jordan. Intr-o lume in care doar femeile au voie sa foloseasca magia, pentru ca (cica) barbatii ar innebuni. Exista un ordin stravechi care lupta inpotriva celui intunecat. Care are si adepti, izolati cu el undeva nu se stie unde. Mai e un ordin care lupta impotriva magiei. Si mai sunt cativa tineri care pot sa fie dragonul renascut si sa-l poata invinge pe cel intunecat.

wheel of time

“People blame us for ‘Breaking the World’ but they didn’t bother picking up the pieces. Three thousand years later, and they’re still bashing about with swords and queens.”

The Wheel of Time

Daca in primul sezon, misterul era sa aflam cine e Dragonul Renascut, acum ca am aflat, misterul va fi sa aflam cine e The Dark One si cine sunt ceilalti Forsaken.
La sfarsitul primului sezon, am aflat ca Rand este Dragonul Renascut, dar si ca, in loc sa-l distruga pe The Dark One, l-a eliberat din temnita pe cel mai aprig locotenent al sau.
Intre timp Moiraine, interpretata de Rosamund Pike este lipsita de puteri, Eroii din primul sezon sunt imprastiati care incotro si forte superioare lor iau lumea cu asalt.
Este un sezon din care pare ca nu exista scapare. dar o batalie epica la sfarsit va pune lucrurile unde trebuie. Iar solutia va fi, ca de obicei, munca in echipa. Dragonul isi va merita numele.
Dar la sfarsit vom afla ca erau mult mai multi Fosaken si ca batalia nu s-a incheiat. Va continua in sezonul trei. Este un fatasy un pic altfel si de calitate as zice. Jucat bine, profund, iar lumea creata de Jordan este atat de interesanta incat chiar ma gandesc sa-mi cumpar si cartile astea. Pana la sezonul 3, eu va recomand sa vedeti aceste prime doua sezoane.

Wheel of time

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights