Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Braila: Tapinarii canta la Chira Chiralina

braila

Braila gazduieste ca in fiecare an, Festivalul de Muzica Folk, Chira Chiralina. Festivalul va avea loc in perioada 18-19 noiembrie la Casa Tineretului. Vor canta: Nicu Alifantis, Florin Chilian, Tapinarii si Provincialii.

braila

Festivalul National de Muzica Folk Chira Chiralina

Casat Tineretului Braila, 18-19 Noiembrie 2023

Festivalul national de muzica folk Chira Chiralina, editia a XVI-a, Casa Tineretului Braila, ora 17:00.
Organizatori: Consiliul Judetean Braila, Primaria Municipiului Braila, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila.
18 noiembrie 2023: Concurs, Recitaluri: Alifantis&Fragile Band, Tapinarii;
19 noiembrie 2023: Gala Laureatilor; Recitaluri: Florin Chilian, Provincialii.
Cu mandrie, va anuntam cea de-a XVI-a editie a Festivalului National de Muzica Folk Chira Chiralina, un eveniment muzical exceptional care va avea loc la Casa Tineretului din Braila la data de 18 noiembrie 2023, cu incepere la ora 17:00. Festivalul este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, Primariei Municipiului si Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila.
Programul evenimentului este plin de momente magice:
Pe 18 noiembrie, va invitam sa va bucurati de concursurile pasionatilor de muzica folk si recitalurile extraordinare ale lui Alifantis & Fragile Band si Tapinarii.
Pe 19 noiembrie, va asteptam la Gala Laureatilor, unde se vor acorda premii celor mai talentati artisti folk, iar seara se va incheia cu recitalurile emotionante sustinute de Florin Chilian si Provincialii.
Alifantis – Un icon al muzicii folk romanesti, Alifantis, este cunoscut pentru versurile sale adanci si chitara sa armonioasa. Cu o cariera ce se intinde pe mai multe decenii, el a compus melodii de neuitat si a ramas o prezenta inconfundabila in peisajul muzical romanesc.
Tapinarii – Cu un stil inconfundabil, Tapinarii sunt apreciati pentru versurile lor pline de umor si critici sociale subtile. Muzica lor folk-rock este intotdeauna o placere pentru ascultatori.
Florin Chilian – Cantaret si compozitor, Florin Chilian este celebru pentru melodia sa “Chiar daca,” care a devenit un hit national. Stilul sau distinct si versurile emotionante au castigat inimile multor fani ai muzicii folk.
BILETE ONLINE: mai jos

Braaila: Tapinarii, Florin Chilian si Nicu Alifantis la Chira Chiralina

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights