Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Sarmalele Reci 30 de ani: Cronica de concert Quantic

sarmalele

Sarmalele Reci au sarbatorit, sambata, 4 noiembrie 2023, 30 de ani de existenta. Evenimentul a avut loc la Quantic si a fost unul amplu cu invitati pe masura. Mihai Iordache, Jazzappella, Artan (Partizan), ZOB, Dan Teodorescu (Taxi), The Mono Jacks, Catalin Mocan (Kumm), Lavinia si Vlady Sateanu de la Phoenix. A prezentat Bogdan Serban de la Radio Guerrilla.

sarmalele

La multi ani Sarmalele Reci

30 de ani

A fost una dintre cele mai frumoase aniversari pe care le-am vazut vreodata. Am ajuns cu cateva minute mai tarziu, dar am gasit o sala arhiplina de prieteni si fani de-ai baietilor. Am ocupat doua locuri in fata, am asezat hainele pe unde am putut si am iesit pe rand la tigara ca sa nu pierdem randul.
Concertul a avut atmosfera unui Guerrilive. dar un Guerrilive cu foarte multi prieteni. Adica cu public. Bogdan Serban a fost la inaltime ca de obicei. A urcat pe scena si Mircea Florian care a povestit cum i-a dus pe baieti in Germania.
Mihai Iordache a stat pe tot parcursul concertului. Concert care a durat in jur de 3 ore. Momentul Jazzappella a fost ca o mica pauza de emotii. Dan Teodorescu a interpretat in stilul propriu piesa “Dana n-ai fi tu”. A sunat binisor pentru registrul lui. Oricum au cantat de vreo trei ori piesa asa ca am mai avut ocazia sa-i auzim vocea lui Zoli pe piesa asta.
The Mono Jacks si Kumm au fost doua momente altfel dar nu le-as numi cele mai bune din spectacol. Lavinia si Vlady Sateanu ne-au delectat cu energia lor. Si cu vioara. Spre final a urcat si Artan pe scena, dar nu a fost in forma cea mai buna. O punem pe seama orei tarzii. ZOB a fost la inaltime ca de obicei. Desi nu prea vedea versurile, Vlase le-a potrivit bine. Au facut un cover punk dupa “telefonul nu mai suna” care a sunat tare bine. A fost si un moent de “Aratat tzatzele”

Sarmalele Reci dupa 30 de ani

Una peste alta sa vorbim totusi si despre Sarmalele Reci. Un super-mega-ultra-hyper show inchegat, cantat bine, cu energie, cu hiturile cunoscute dar si cu multe piese necantate. M-a uns pe suflet, mai exact. A fost fix ce trebuie si le urez Sarmalelor inca 100 de ani de cantat asa de bine pe scena. La multi ani!

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights