Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Venetia bantuita de crime. Va dezlega Hercule Poirot Misterul?

venetia

Venetia a fost mereu un oras misterios. Ce oras pare mai potrivit pentru un mister marca Agatha Christie? “A Haunting in Venice” este inspirat de romanul Halloween Party de Agatha Christie si este cel de-al treilea film din seria Hercule Poirot, cu Kenneth Brannagh in rolul celebrului detectiv. Fostul “hamlet” semneaza si regia celor 3 filme: Murder on the Orient Express, Death on the Nile, si, A Haunting in Venice.

venetia

‘The help always have motive, first having to endure to be called “the help”.

Hercule Poirot (A Haunting in Venice)

Halucinatii sau stafii? Magie sau crima? Blestem, razbunare sau regret? Asta vom afla din filmul “Bantuind in Venetia” Sau, cum imi place mai mult, “A Haunting in Venice”
Nu stiu daca noua generatie citeste romane de Agatha Christie. Dar, pe vremea mea, in neolitic, era Sherlock Holmes si Hercule Poirot. Pe undeva prin Scoala Generala, dar si prin liceu, multi din generatia mea citeau pe nerasuflate romanele maestrei suspansului. Si iata ca celebrul Kenneth Brannagh a fost si el pasionat de celebrul detectiv. Si a decis sa-l joace, dar sa si regizeze o trilogie care chiar ar merita sa continue.
“A Haunting in Venice” este usor atipic fata de restul seriei. Jumatate din film e mai mult un film de groaza decat un film de suspans. El transpune publicul in post-Al Doilea Razboi Mondial, in inima Venetiei. Poirot, acum pensionat si traind in propria sa exilare, este adus cu reluctanta la o sedinta de spiritism. Atmosfera mistica a Venetiei postbelice serveste drept fundal pentru un eveniment neasteptat – unul dintre participanti este asasinat, readucandu-l pe fostul detectiv in lumea intrigilor si a misterelor. Scenele bruste te pot speria un pic asa ca nu va recomand sa mergeti cu copiii.
Pana la sfarsitul filmului vom afla daca chiar exista fantome sau totul este o farsa. Sau un plan bine pus la punct. Nu va zic mai mult, asa ca va invit sa-l vedeti.

Venetia lui Hercule Poirot

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights