Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Tom Cruise vs Inteligenta Artificiala: 1 la 1 x

tom cruise

Tom Cruise si Hayley Atwell joaca in a saptea instalare a seriei Mission Impossible. Filmul a fost de data asta impartit in doua parti, cea de-a doua urmand sa apara in viitor. In “Dead Reckoning“, inamicul este o inteligenta artificiala scapata de sub control. Dar nu vor lipsi celebrele cascadorii si planuri bine puse la punct. Dar si prezenta lui Hayley Atwell nu este deloc de neglijat. Si stiti voi de ce.

tom cruise

“We live and die in the shadows, for those we hold close, and for those we never meet.”

Mission IMpossible: Dead Reckoning part 1

In “Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1”, Tom Cruise ne arata ca nu doar tehnologia avanseaza. Ci si, in sfarsit, varsta protagonistului principal. Intr-un fel paradoxal, imbatranirea aduce o noua dimensiune de credibilitate eroului nostru, Ethan Hunt.
Chiar si misiunile imposibile par sa aiba nevoie de o doza de maturitate.
Dar sa nu uitam de noul val in lumea spionajului, adus de frumoasa si inteligenta Hayley Atwell. Si asta e cumva o metafora. Ne referim, bineinteles la motivul real pentru care Captain America a ales sa imbatraneasca in loc sa mai fie erou. Hai ca intelegeti. In timp ce Cruise isi pune in valoare experienta si abilitatile de actiune, Atwell adauga un element de prospetime si farmec feminin, facand echipa IMF sa straluceasca. Si sa roseasca.
Plot-ul filmului il surprinde pe Hunt in fata celei mai mari amenintari globale pana acum. O inteligenta artificiala ameninta sa declanseze haos pe planeta.
Ethan Hunt, ajutat de echipa sa si de abilitatile si nurii lui Atwell, se lanseaza intr-o cursa contracronometru pentru a opri dezastrul iminent.
Ochiul critic nu poate sa nu observe ca si eroul nostru imbatraneste. Tom Cruise, in ciuda actiunilor spectaculoase, nu mai poate ascunde urmele trecerii timpului. Parul sau incepe sa prinda o usoara culoare de Targaryan, iar ridurile incep sa curga pe fata. In sfarsit, ca incepeam sa c red ca e extraterestru sau ceva. Cruise adauga o nota de realism intr-o lume de iluzii si pericole.
“Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1” ofera un amestec perfect intre actiune exploziva si drama matura, dovedind ca, in lumea spionajului, maturitatea poate fi un atu. Mai ales cand te lupti cu o Inteligenta Artificiala.

Tom Cruise si Hayley Atwell

tom cruise

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights