Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Roma: Politica, Vaticanul si Mafia fac un stadion in SuburraEterna

roma

Roma, orasul etern, orasul unde duc toate drumurile. Subiectul principal al filmului dar si al serialului Suburra. Merita o continuare. Si avem parte acum, cu un prim sezon (sper) din SuburraEterna, o continuare a serialului Blood in Rome. Cei ramasi in viata se lupta pentru suprematie dar si razbunare.

roma

Spadino, Angelica si Nadia

Suburraeterna

Serialul Blood in Rome este despre trei prieteni care nu ar fi trebuit sa fie prieteni. Suburra mai este si despre politica si relatiile ei cu vaticanul si cu mafia.
Lele este fiul unui fost politist, Spadino este dintre “Sitari”, Clanul Anacleti, iar Aureliano este un Adami.
Sunt prinsi intr-un joc as santajului si coruptiei, incercand sa-l dea jos pe Samurai, omul care tragea cam toate sforile acolo. Si fiecare lupta pentru el sau pentru familia lui. Dar nu va atasati de personaje.
La sfarsit, ramane in picioare doar Spadino, dar care va si parasi Roma.
Suburraeterna ia totul de unde am fost lasati in Suburra. Poate doar cativa ani mai incolo.
Spadino e plecat la Berlin si isi vede de viata. Fosta iubita a lui Aureliano vinde droguri pentru Anacleti care au ajuns destul de sus. Sunt condusi de mama lui Spadino, Adelaide.
Angelica, fosta sotie a lui Spadino este recasatorita cu un Sitari din alt clan. Un clan cu o istorie de razbunare cu Anacleti. Si incepe razboiul intre aceste doua clanuri. Miza va fi mare. Un stadion din banii mafiei siciliene. Bani spalati printr-o fundatie a vaticanului.
Si lupta pentru putere dintre Cinaglia si unul mai destept din clanul Luciani.
Ca in seria precedenta va anuntam sa nu va atasati prea mult de personaje. A aparut un sezon intreg, iar finalul presupune aparitia unui sezon doi, pentru ca e lasat in coada de peste.
Avem personaje vechi si personaje noi. Dar, cel mai important este ca avem un serial italienesc. Si stim cu totii ca cinematografia europeana e mai buna decat cea de peste ocean. E mai profunda.

Roma coruptiei

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights