Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Baietii sau The Boys are un sequel bun in Gen V

baietii

Baietii, sau “The Boys” este un serial atipic. Supereroii sunt detionuti de o corporatie, au conturi de Tik Tok si instagram si au foarte multe defecte. De fapt, in “The Boys”, super eroii sunt aia rai si un grup de oameni se hotaraste sa-i distruga. Serialul e foarte misto si va continua probabil. Gen V este “un sequel” al seriei si povesteste despre prima generatie de viitori super eroi care afla ca au fost creati in laborator. Practic e o scoala de super eroi, sau oameni cu puteri. Li se zice “Supes”.

baietii

“I just wanted to be a hero. Someone my sister could be proud of, but I don’t give a sh*t anymore. I just want to be a good person.”

GEN V

Serialul “The Boys” e f…d Up. Big time. Dar bun bun bun. Gen V” exploreaza prima generatie de supereroi constienti ca puterile lor provin de la Compound V. Acesti eroi pun la incercare limitele lor fizice si morale, concurand pentru primul loc in scoala.
Si primul loc e hotarat tot de popularitatea de pe retelele sociale. Si au tot felul de puteri dubioase care ii transforma in “ciudati” si “populari”.
Scoala tine si ea un mare secret fata de acesti adolescenti.
Baietii si fetele incep sa investigheze. Serialul e foarte amuzant, plin de multe mate scoase si sange peste tot, puteri dubioase si umor negru. Personajele sunt bine conturate si se apropie cat de cat de cele din serialul precedent.
“Gen V” exploreaza puterea, moralitatea si interactiunea intricata dintre cele doua intr-o lume in care supereroii nu sunt doar nascuti; ei sunt creati.
Am vrut sa fiu serios o secunda. MI-a iesit? Nu, nene, e o oglinda a intregii societati omenesti. O oglinda usor valurita. O imagine idilica. dar o imagine care nu e reala. Si asta te face sa te privesti in oglinda. Eroii nu sunt eroi. E invers. Ah si apar si Karl Urban ca Billy Butcher si Antony Starr ca Homelander. Iar finalul e fix cum trebuie.

Baietii si fetele din generatia V

Tanase adrian