Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

John Cena este bodyguard pentru un dictator in Freelance

John Cena

John Cena este un actor si wrestler american. Cunoscut initial pentru cariera sa in wrestling, A fjucat in filme precum “Trainwreck”, “Bumblebee” si “F9: The Fast Saga”. Cena este apreciat pentru carisma sa, atat in ring cat si pe marele ecran. In Freelance, John Cena este un fost membru al fortelor speciale. Care accepta cu greu o misiune de a asigura securitatea unei jurnaliste in timp ce aceasta ia interviul secolului. Unui dictator dintr-o tara inventata. Atunci cand izbucneste o lovitura militara, sunt nevoiti sa faca o evadare indrazneata in jungla. Impreuna cu dictatorul care nu e ceea ce pare a fi.

John Cena

“Not Petite at all”

Freelance

Freelance incepe stangaci. Printr-un montaj povestit in prima persoana, Mason Pettits renunta la cariera de avocat pentru a deveni “Soecial forces”. Intr-o misiune de asasinare a “dictatorului” Juan Venegas (Juan Pablo Raba) din Paldonia, el este ranit si jumatate din echipa sa moare.
Acum, Mason este prins in existenta “inspaimantatoare” si monotona de care se temea.
Redevine avocat, traind o viata normala cu sotia (o Alice Eve aproape inexistenta) si fiica sa iubitoare. Din fericire, Mason este salvat din acest cosmar a unei slujbe bune si a unei familii fermecatoare cand fostul sau coleg din fortele speciale (interpretat de Christian Slater) si compania sa militara privata il angajeaza pentru o misiune de protectie. Mason trebuie sa escorteze jurnalista Claire Wellington (Alison Brie) in Paldonia pentru o interviu cu presedintele Juan Venegas, vechiul lui dusman. Crezand ca presedintele a fost responsabil pentru atacul care a dus la distrugerea echipei sale, Mason trebuie sa faca fata problemelor sale cu Venegas si sa o protejeze pe Claire, in timp ce Paldonia trece printr-un lovitura militara. Un setup aparent banal pentru o comedie de actiune!
Dar Presedintele nu e ceea ce pare a fi. Adica nu e dictatorul pe care toti il credeau. Si totul este o mare conspiratie. Presarat cu glumite mai mult sau mai putin sexuale si cu un final previzibil, freelance este un film usurel de duminica. Dar merge. O data!

John Cena si Alison Brie

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights