Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Targu Mures: Tapinarii Anti Valentine’s Day in The Office Club

targu mures

Targu Mures gazduieste si in 2024 traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. El va avea loc in The Office Club in data de 3 februarie 2024 de la orele 21.00. Bilete AICI sau mai jos

targu mures

Anti Valentine’s in The Office Targu Mures

3 februarie 2024, The Office Club, orele 21.00

Stimati vanatori de folk alternativ din Targu Mures,
Fiinte ale meleagurilor muzicale, luati aminte!
Intr-o seara de sambata, in data de 3 februarie, suntem onorati sa va invitam la un spectacol desavarsit, oferit de formatia vocal-instrumentala Tapinarii, in sanctuarul muzical cunoscut sub numele de Office – Clubul Presei.
Cu pasiune si traire, Tapinarii va vor purta intr-o calatorie muzicala de neuitat, in cadrul evenimentului traditional Anti Valentine’s Day. Versurile lor, sincere si lipsite de dulcegarii inutile, va vor captiva sufletul, iar sunetul chitarei va fi precum vraja unei povesti nespuse.
Intr-o lume plina de promisiuni si declaratii siropoase, concertul nostru este o fereastra catre realitatea curata a existentei. Renuntati la iluzii si imbratisati adevarul vietii!
Biletul de intrare la aceasta calatorie muzicala si poetica este o investitie modesta de 50 de RON si poate fi dobandit cu un singur click aici: Linkul pentru bilete
Dupa ce veti achizitiona biletul, va indemnam sa va rezervati locul in acest taram magic dar alternativ la numarul de telefon 0740 147 215. Locurile sunt limitate, iar experienta noastra muzicala este destinata doar celor alesi.
Va asteptam cu bratele deschise la concert, indiferent de starea voastra civila.
Intr-o lume aflata in continua schimbare, suntem cu totii uniti de puterea satirica a muzicii.
Sa ridicam cu totii un pahar in cinstea armoniei si sa impartasim bucuria acestui eveniment unic. Distribuiti vestea in intregul Pamant de Mijloc/ dar mai bine in Targu Mures. pentru a crea o comunitate muzicala puternica si unita.
Cu respect,
Formatia Tapinarii

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights