Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Cluj Napoca: Tapinarii Anti Valentine’s Day in L’autre Cafe

Cluj Napoca

Cluj Napoca gazduieste si in 2024 traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. Acesta va avea loc in L’autre Cafe, joi, 8 februarie de la orele 19.00. Bilete gasiti AICI sau mai jos. Si nu uitati ca L’autre Cafe s-a mutat

Cluj Napoca

Anti valentine’s Day la L’autre Cafe

Joi, 8 februarie, Cluj Napoca, orele 19.00

Buna ziua, dragilor!
Ia uitati-va bine, stimati ardeleni cu inima deschisa si urechi avantate!
Si pentru ca ne-am saturat de atata sirop, va chemam la un spectacol fain de nu-i de lepadat: Concertul Traditional Anti Valentine’s Day cu Tapinarii, la L’autre Cafe, joi, pe 8 februarie!
Stiti, suntem o gasca de doi baieti si-o chitara, ce-i drept, iar muzica noastra n-are vreo legatura cu dulcegariile si vorbele pe dos.
Noi cantam din adancul inimii, fara sa bagam prea mult in seama promisiunile goale si naravurile siropoase.
Asa ca, haideti sa uitam de tot circul asta cu Valentine’s Day si sa ne distram de minune intr-o seara autentica, cat se poate de reala.
Biletele-s la 55 de lei, cam cat o portie de mamaliga buna, si le gasiti aici: [link catre bilete]. Dati un click, sa nu zic ca nu v-am zis!
Dupa ce v-ati asigurat locul, sunati repede la 0741 245 311 sa rezervati o masa, ca stiti cum e la noi, locurile se duc repede ca painea calda.
Promitem un concert in care sa simtiti fiecare nota si fiecare vers, totul la modul autentic, ca-n batrani. Fie ca sunteti burlaci, insurati sau intr-o relatie complicata, sunteti bineveniti sa va alaturati!
Si ca sa va aratam ca va pretuim, dupa fiecare share, ridicam un pahar. Ca doar sunteti ardeleni, nu-i asa?
Haideti sa facem din 8 februarie o seara de neuitat! Va asteptam cu sufletul deschis la Concertul Traditional Anti Valentine’s Day cu Tapinarii!
Cu drag si inchinatura,
Gasca Tapinarilor

Cluj Napoca si Tapinarii

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights