Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Timisoara: Tapinarii Anti Valentine’s Day in D’arc

timisoara

Timisoara gazduieste si in 2024 traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. El va avea loc in D’arc pe 9 februarie de la orele 21.00. Biletele costa 50 de ron si le gasiti AICI sau mai jos.

timisoara

Anti Valentine’s Day in Timisoara

vineri, 9 februarie 2024, orele 21.00, D’arc

In orasul istoric Timisoara, unde umbrele trecutului se intalnesc cu ecoul muzicii, un eveniment remarcabil a fost pus in miscare de misterioasa formatie vocal-instrumentala Tapinarii.
Intr-o seara de 9 februarie, intr-un loc binecunoscut voua. Poarta numele de D’arc,. Acolo se va desfasura un concert de proportii alternative. “Anti Valentine’s Day”.
Versurile lor, asemenea unui cod muzical, ascund in ele intelesuri mai adanci,
Fara promisiuni dulci, aceasta experienta muzicala va fi o calatorie prin labirinturile emotionale, unde fiecare nota dezvaluie un secret bine pastrat.
Biletul de intrare, in valoare de 50 de ron, poate fi obtinut cu un singur click. Ca un descoperitor de mistere navigand prin indicii criptice: BILETE. Cei curajosi care accepta aceasta provocare muzicala vor avea sansa de a descifra un mesaj ascuns, o cheie catre o experienta unica. Veti redescoperi sinceritatea.
Indiferent de starea voastra civila, sunteti invitati sa faceti parte din acest eveniment muzical. O seara in care muzica devine limbajul prin care se deschid usi spre mistere mai profunde si emotii mai intunecate.
Primiti aceasta invitatie si pregatiti-va sa fiti martorii unui concert ce va rascoli fundatiile lumii cunoscute. La D’arc, secretele muzicii asteapta sa fie descoperite.
Cu intriga si anticipare,
Tapinarii

Tapinarii, satira, umor si sentimente sincere

Asadar, in aceasta noapte incarcata de mister, Tapinarii va invita. Sa faceti parte dintr-un ritual muzical, in care notele si versurile devin simboluri ale unei realitati ascunse. Fiecare melodie, precum un fragment de hartie intr-o harta veche, va va calauzi spre colturile necunoscute ale sentimentelor umane.

Pregatiti sa va pierdeti in labirintul versurilor sincere? Veti experimenta emotii adanci si surasuri cu subinteles. Rasturnari de situatie muzicale, Raspunsuri la intrebari ce nu au fost inca puse.

Sa ne intalnim la D’arc. Si sa patrundem impreuna intr-o lume alternativa in care adevarurile sunt si nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi. Umor, satira si sentimente sincere.

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights