Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Ramnicu Valcea: Tapinarii Anti Valentine’s Day in Aby Stage Bar

Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea gazduieste si in 2024 traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. El va avea loc in Aby Stage Bar pe 10 februarie de la orele 20.00. Bilete gasiti AICI sau mai jos.

Ramnicu Valcea

Anti Valentine’s Day in Ramnicu Valcea

Sambata, 10 februarie 2024, Aby Stage Bar

Pai, hai sa va spun, mai dragii mei, ca avem parte de un concert in Ramnicu Valcea! Si nu e orice concert, e ceva mai special, mai de suflet. Si cine sa ne aduca bucuria asta, daca nu Tapinarii. Formatia vocal-instrumentala de doi baieti si o chitara.
Sambata, pe 10 februarie, la Aby Stage Bar, ei vin cu un spectacol de zile mari, un concert traditional Anti Valentine’s Day. Nici vorba de promisiuni dulcege sau de vorbe siropoase. Aici avem muzica sincera si fara pacaleli.
Biletul costa 50 de lei, si bata-va norocul sa prindeti loc, se poate cumpara cu un click, doar: aici.
Deschidem usile la ora 20:00 si va spun, rezervarile se fac sunand la 0761 312 655. Pai, ce mai asteptati? Haideti sa le aratam baietilor de la Tapinarii ce inseamna distractie olteneasca!
Indiferent de starea civila, suntem asteptati cu totii, ca doar muzica e o limba universala! Asa ca, inchinam un paharel pentru fiecare share si ne vedem la concert! Hai cu voie buna si cu melodiile lor de neuitat! Fara intarziere, ca ne luam si noi portia de fericire la un concert sincer si autentic! Asa-i, dragii mei! Sa va mai zic, ca o sa avem o seara de neuitat? Bucurie, voie buna, si muzica adevarata. Baietii de la Tapinarii promit sa va faca sa uitati de toate grijile,, sa va binedispuna dar si sa va puna pe ganduri. O seara de Folk Alternativ.
Haidati, haidati, ca e de bine!
Bilete mai jos, la un click distanta!

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights