Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Constanta: Tapinarii Anti Valentine’s Day in Doors Club

Constanta

Constanta gazduieste, si in 2024, traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. Al va avea loc in clubul Doors pe 11 februarie de la orele 18.00. Bilete gasiti AICI sau mai jos.

constanta

Anti Valentine’s Day in Constanta

duminica, 11 februarie, orele 18.00, Doors Club

Ahoi, pretiosilor mei calatori ai marilor si ai inimilor! Ascultati-ma cu urechi atente, caci v-am adus vesti proaspete de la batranul Doors Club din Constanta!
Formatia temerara de doua voci si o chitara, cunoscuta sub numele de Tapinarii, va cheama cu foc in inima si nerabdare de a va revedea, la un eveniment de neuitat: Concertul Anti Valentine’s Day!
Pe data de 11 februarie, sa va pregatiti sa va alaturati acestor vanatori de acorduri sincere, fara vreo dulceata inutila sau juraminte siropoase!
Aici nu se fac promisiuni false, ci doar muzica rupta din adancurile vietii reale!
Indiferent daca va aflati intr-o uniune complicata sau sunteti liberi ca vantul, sunteti invitati sa va alaturati noua. cu inimile si mintile deschise!
Ora de acces? 18:00! Iar biletele, hartile voastre catre aceasta aventura sonora, le gasiti AICI
Pentru cei care doresc sa-si asigure un loc de ancorare la aceasta petrecere muzicala, rezervarile pentru mese incep de luni si se fac la 0766 057 078.
Dar fiti atenti, rezervarile sunt valabile doar o ora de la momentul stabilit in descrierea evenimentului!
Si acum, ascultati cu atentie, politica interna a clubului cere achizitionarea unor pachete promotionale in functie de numarul vostru. Daca nu va inhamati la rezervare, locurile vor fi distribuite aleatoriu, ca intr-un zar al destinului!
Accesati harta noastra digitala de evenimente pe https://doorsclub.ro/evenimente si descoperiti toate comorile muzicale gazduite de noi! Asadar, pregatiti-va sa ridicati paharul si sa va bucurati de un spectacol pe care sirenele insele il vor canta in cantecele lor! Va asteptam, inimosi calatori, la Concertul Anti Valentine’s Day cu Tapinarii!”

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights