Tanasisme

concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Bacau: Tapinarii live la Acasa Caffe

bacau

Bacau gazduieste la inceput de 2024 un concert cu trupa Tapinarii. Un concert de club care va avea loc in Acasa Caffe Bacau sambata, 20 ianuarie la orele 19.00. Pe str. Mihai Viteazu, nr. 5.

bacau

Tapinarii la Bacau

Acasa Caffe, sambata, 20 ianuarie 2024 la orele 19.00

Dragii nostri prieteni si fani din Bacau,
Sa stiti ca pe 20 ianuarie, cand cucul canta de trei ori, Tapinarii dau navala in ograda Acasa Caffe cu un concert de zile mari! De la 19.00, sa nu ziceti ca v-am lasat in coada de peste. Si stiti cat costa biletul? Doar 40 de ron. Nu-i asa ca-i ca la pomana?
Promitem versuri fara prea mult dulce si afisam sinceritatea in acorduri, direct din inima salajeanului, fara sa invartim vorba ca roata plugului. Nici o dulceata de cuvinte, ca noi nu suntem de pomana.
Va chemam la hora metaforelor, ca la un chef de sarbatoare, indiferent de starea voastra civila. Ca la noi la cantare, toti sunt bineveniti.
Asa ca luati-va fusul orar in mana, sa nu zabovim si sa nu va cam pierdeti prin tarcul vietii, ca noi va asteptam cu bratele deschise.
Dati o tura si sa ne vedem pe 20 ianuarie la Acasa Caffe! Ca-i bine sa facem din viata o hora, mai ales cu Tapinarii!
Cu drag si-ntr-o veselie, ca la noi asa-i de obicei,
Patzanii de la Tapinarii

Stimati intelectuali din Bacau,
Formatia vocal – instrumentala de doua voci si o chitara – Tapinarii, va invita sambata, 20 ianuarie, Acasa Caffe, la un concert rupt din viata reala. Adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 5.
Versuri sincere, fara dulcegarii inutile, fara promisiuni si declaratii siropoase. Veniti sa va bucurati de metafore sau sa suradeti la micile noastre satire muzicale.
Biletul costa 40 de ron.
Va asteptam cu drag la concert, indiferent de starea civila!

Tanase adrian

Verified by MonsterInsights