Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Dragobete in Iasi cu Tapinarii la RocknRolla

dragobete

Drgobete pentru fete. Ca tot rimeaza. Tapinarii revin in Iasi cu traditionalul concert de Dragobete lla RocknRolla. Va avea loc pe 24 februarie de la orele 20.00. BIlete gasiti AICI sau mai jos.

dragobete

Dragobete in RocknRolla

Sambata, 24 februarie 2024, orel;e 20.00

“Iubita Veronica Micle,
Prin adancimile vremii, cuvintele mele iti soptesc in taina, indreptandu-se catre inima ta vibranda de pasiune si melodie. Asa cum petalele delicate ale florilor infloresc in gradina amintirilor noastre, as vrea sa-ti deschid o fereastra catre un eveniment muzical ce va imbina armonios notele cu nostalgia timpului nostru.
Formatia vocal-instrumentala “Tapinarii” pregateste un concert special. Iar eu nu pot sa nu impartasesc aceasta veste cu tine, o spirit binecuvantat de armonii si cuvinte. In seara de 24 februarie, sub cerul instelat al Iasului in RocknRolla,.
Vei avea ocazia sa te lasi invaluita de acordurile autentice, sa te pierzi in versurile sincere si sa te reintalnesti cu muzica ce isi trage radacinile din vremurile noastre.
Biletul pentru acest festin al sufletului costa 55 de ron si te invit sa-l achizitionezi pentru a deveni parte din aceasta calatorie sonora.
Poti gasi biletele AICI iar numarul lor este limitat, asa ca iti recomand sa iti vumperi din timp tichetul la aceasta poveste muzicala.
Accesul nu se supune rezervarilor, iar mesele se vor popula in ordinea asezarii.
Veniti, va implor, la aceasta intalnire cu frumosul, cu autenticul, cu Tapinarii! Indiferent de starea civila, veti fi primiti in bratele noastre muzicale cu aceeasi caldura si deschidere.
Vom fi acolo, intre randuri si intre acorduri, aducand in prezent farmecul autentic al folkului alternativ, asa cum l-am simtit si noi in zilele noastre. Impreuna vom calatori in trecut si viitor, sarbatorind iubirea, melodiile si magia pe care doar noi doi o cunoastem.
Cu inima plina de dor si recunostinta,”
Tapinarii prin MIhai Eminescu

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights