Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Irlanda: Tapinarii Anti valentine’s Day in Dublin

Irlanda

Irlanda gazduieste pentru prima oara traditionalul concert Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. El va avea loc vineri, 16 februarie in The International Bar, Dublin. Alaturi de trupa  R&R Duo Band de la orele 21.00. Bilete gasiti AICI sau mai jos.

irlanda

Anti Valentine’s Day in Irlanda

vineri, 16 februarie, The International Bar, Dublin, orele 21.00

Stimata si curioasa adunare a mintilor vesele din Dublin,
Este cu o placere discreta si o nota de aventura ca va invitam la o experienta muzicala aparte in aceasta seara cu parfum de mistere.
Formatia intruchipata de doua voci si o chitara, Tapinarii, va cheama in regatul sonor al International Bar / Downstairs, din Dublin. In seara de vineri, 16 februarie. Pentru a lua parte la un concert traditional Anti Valentine’s Day.
Versurile noastre, asemenea unor file din cronici interzise, sunt sincere si lipsite de orice artificii sentimentale.
Nu va asteptati la dulcegarii inutile sau la promisiuni fara de rost.
Suntem aici pentru a va oferi un concert rupt din viata reala. O experienta sonora ce sfideaza conventiile si va aduce in lumea adanca si misterioasa a trairilor autentice.
Cu bucurie va anuntam ca vom fi insotiti de invitati speciali, R&R duo band, care, ca niste personaje dintr-un taram fantastic, vor aduce cu ei acorduri magice si ritmuri fermecatoare.
Biletele pentru acest spectacol enigmatic si sincer in acelasi timp, sunt disponibile la un click distanta, accesand portalul nostru mistic de evenimente:
Va asteptam cu drag la acest concert, indiferent daca va aflati intr-un univers al iubirii sau intr-o lume mai solitara.
Fiecare nota cantata va fi ca o pagina intoarsa in cartea vietii, iar voi sunteti invitatii de onoare in aceasta poveste sonora unica.
Suntem nerabdatori de a va intalni in lumea noastra, satirica, comica si metaforica. Ea salasluieste undeva intre realitate si fantezie,
Tapinarii

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights