Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Marvel a scos un serial nou cu Maya Lopez si Kingpin

marvel

Marvel Cinematic Universe s-a imbogatit cu Echo. Acesta continua povestea Mayei Lopez din Hawkeye. Il reintroduce pe KIngpin si spune o poveste frumoasa despre niste amerindieni care sunt linkuiti cu stramosii lor. E o miniserie si m-a prins atat de bine incat nu m-am lasat pana nu am terminat-o.

marvel

“Women are life-givers, men are life-takers”

Echo

Maya Lopez, cunoscuta si sub numele de Echo, este un personaj Marvel cu o poveste captivanta. Crescuta in lumea crimei organizate, ea devine orfana dupa ce tatal ei, un traficant de arme, este ucis. In urma acestui eveniment tragic, Maya isi dezvolta abilitati extraordinare de memorie fotografica si invata sa imite perfect miscarile altora.
De-a lungul timpului, Maya devine un maestru in arte martiale si este recrutata de Kingpin pentru a deveni asasinul sau personal. Cu toate acestea, Maya se intoarce impotriva lui Kingpin si isi pune abilitatile in slujba dreptatii. Ea preia identitatea supereroului Echo, devenind un membru valoros al comunitatii supereroilor Marvel.
Povestea ei este una de transformare si razbunare, iar lupta ei pentru echitate si dreptate o transforma intr-un personaj memorabil in universul Marvel.
Cam asta este pe scurt povestea acestui personaj surdo-mut si cu un picior lipsa, care isi depaseste conditia in primul rand. Dupa ce afla de la Hawkeye ca moartea tatalui ei a fost ordonata de KIngpin, ii trage un mare glont in ochiul drept. Apoi se pune sa-i demonteze imperiul.
Pana afla ca acesta nu a murit de fapt. Si nici nu ii poarta ranchiuna. Intoarsa in oraselul ei de amerindieni incearca sa nu-si implice familia si este inca plina de furie si ura. Dar este vindecata de o legatiua secreta cu toate stramoasele ei de la prima Choktaw.
Stramoase care par descendente din extrateresti. Pana la urma acea legatura psihica puternica cu trecutul si radacinile o salveaza. De la “dark Side” dar si de la viata pe care o ducea. Si kingpin va simti pe pielea lui suferinta. Ah si revine si daredevil, macar pentru putin timp.

Marvel, Daredevil, Kingpin si Maya

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights