Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Jocurile Foamei asta nou. Sau cum a devenit presedinte Snow

Jocurile foamei

Jocurile Foamei, seria de filme inspirata de romanele lui Suzanne Collins are un nou prequel. Atat literar, cat si cinematografic. Am fost mai demult si am vazut noul film din serie. Adica The Hunger Games: The ballad of Songbirds and Snakes si mi-a placut. Cate ceva despre film, mai jos. Despre carte, promit sa o citesc.

jocurile foamei

“People aren’t so bad, really,” she said. “It’s what the world does to them.”

The Ballad of Songbirds and Snakes

Bine ati venit la o scurta privire asupra filmului “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” – o calatorie intr-un Panem intunecat si plin de surprize!
Filmul ne prezinta o perspectiva proaspata asupra lui Coriolanus Snow. Il stim cu totii ca pe un villain de prima clasa. El nu este doar un dornic aspirant la putere. Ci si o redefinire a moralitatii in lumea imaginara a Jocurilor Foamei.
Interactiunea dintre Snow si tributul Districtului 12, Lucy Gray Baird, aduce o nota de nebunie si glam-rock in poveste. Suntem martorii unei relatii care te face sa oscilezi intre a-l iubi si a-l uri pe Snow.
“The Ballad of Songbirds and Snakes” reconfigureaza conceptul de Jocuri Foamei, aruncandu-ne intr-o versiune mai primitiva, plina de surprize si momente de suspans. Regia si efectele speciale te teleporteaza cu adevarat intr-un Panem opresiv, iar design-ul costumelor este o explozie de culoare si creativitate.
Aceasta productie moderna iti va schimba perceptia asupra lui Snow si asupra Jocurilor Foamei in ansamblu. Este o combinatie captivanta de suspans, romantism si nebunie, dozate bine cu actiunea.
“The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” este un rollercoaster de emotii care iti va ramane intiparit in minte. Asta a fost tot pentru astazi, si sper sa va bucurati la fel de mult de acest film fascinant precum am facut-o eu. Pana data viitoare, suntem cu totii tributi in fata acestei creatii cinematografice!
Jocurile foamei asta nou vobeste despre ambitie, iubire, datorie si moralitate. Si idei inspirate de a-si salva dragostea. Dar si cum un om ambitios dar bun se poate transforma in tiran.

Jocurile Foamei se transforma in Jocurile lui Snow

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights